Router pentru Telekom VDSL plus IPTV

unic

Membru Senior
No, până se îndură cei de la Telekom să răspundă, poate îmi spuneți voi: găsesc în comerț vreun router cu care să înlocuiesc un Huawei hg655b și care să îmi permită pe mai departe și IPTV-ul? Cel de acum tușește și, după un update de firmware, nici nu mai pot schimba DNS-urile. mersi.
 
Nu, nu te lasa. Incearca un factory reset (tine apasat butonul de reset mai mult de 10 (?) secunde si ai grija sa fie cuplat la linia telefonica. Dupa aia lasa-l sa blinkane linistit cate minute are nevoie, pana rebooteaza normal.
 
Nici nu trebuie sa te lase. VDSL-ul e standard.
Trebuie doar ca noul router sa poata fi configurat corespunzator, adica internet routed cu dhcp si IPTV (si voce daca ai) bridging.
 
Povestea mea: cand am primit routerul, am dezactivat (de paranoic) orice acces din WAN, inclusiv ACS. Firewallul routerului mi-a permis atunci sa fac treaba asta. Dupa cateva luni m-am trezit cu routerul cu firmware-ul updatat (de ei), cu parola de administrare pusa pe default (admin / admin) si fara posibilitatea de a mai dezactiva accesul ACS din WAN (bifa nu mai functioneaza). Deci... :biggrin:
 

Attachments

  • ACS.gif
    ACS.gif
    13.6 KB · Views: 21
Last edited:
Quark nu vad ce legatura are ce spui tu cu ce am spus eu mai sus.

Cat despre modemul tau, ce s-a intamplat n-are nici o legatura cu firewall-ul.
 
Back
Top