Resoftare TV

Discussion in 'Ajutor: Gadget-uri și electronice' started by Foxter, Jul 19, 2014.

 1. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Pana sa ii zic amicului de solutie a fost cu televizorul in service si pe fisa de iesire scria software update. A mai fost necesar un reset legat de cardul RDS dar dupa, totul merge bine.
   
 2. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  La tv-ul meu LG există firmware mai nou, dar nu îl pot instala - nu vrea și pace. Incremental de la o versiune la alta până la cea curentă nu pot iar, fiindcă doar ultima versiune e disponibilă. Trebuie să merg la un service. Unde a fost amicul tău, cât a costat și cât a durat?
   
 3. Bico

  Bico Membru

 4. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  200 lei pentru o „resoftare” de ordinul minutelor. Mersi mult, nu-s chiar atât de disperat :biggrin:
   
 5. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Il intreb si revin cu raspunsul.
   
 6. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Am rezolvat și eu prin niște săpături pe net: activând modul avansat de firmware upgrade nu a mai comentat despre invaliditatea fișierului și a aplicat ultimul firmware de pe stick. Sunt nedumerit că nu văd nimic diferit :biggrin:
   
 7. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  E bine ca mai vezi ceva. La LG-ul meu am firmware 4.0, raportat de televizor, din 2010 si varianta cea mai noua pe site e 3.2x din 2011. Am pus fisierul pe stick si zice ca e o varianta mai veche decat cea curenta si ca nu are rost sa fac downgrade. Cred ca e beat.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice