Replicare RFID folosind NFC de la telefon

Discussion in 'Gadget-uri și electronice' started by wirespot, Apr 22, 2014.

 1. wirespot

  wirespot Membru Senior

  A încercat cineva să vadă dacă se pot duplica diverse taguri RFID folosind NFC din smartphone? Scopul ar fi duplicarea chestiilor gen token de interfon la scara blocului, carduri de acces etc. Principalul impediment ar fi frecvenţa, RFID există în LF, HF şi UHF (low, high, ultra high), iar NFC doar în HF – deci nu vor putea fi duplicate decât HF.

  Abia în cursul săptămânii ăsteia voi avea pe mână un telefon cu NFC, deci n-am putut încă să testez. :smile:
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

 3. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Am incercat acu ceva vreme sa ma joc cu cardurile RATB. Pot fi citite cu diverse soft-uri (de genul astuia), problema era de encryptare. Facusem rost si de un key pentru decriptare dar nu mi-a mers din prima si am renuntat. :smile:
   
 4. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  In scopuri didactice ma intereseaza cum sunt criptate, azi-noapte am stat vreo 10 ore scriind o mica librarie de functii care sa ma ajute si apoi am decriptat niste mesaje dintr-un exercitiu. Dupa cum spuneam, doar in scopuri didactice pentru ca nu merg cu autobuzul.
   
 5. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

 6. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Altceva, asta urmeaza dupa ce termin cu ce am inceput :kul:
   
 7. Conceptul era bun in prima faza unde din cele descrise puteai folosi diverse chestii cum ar fi un creion RL pentru a schita/desena chestii, problema este ca pe parcurs a iesit o varza totala iar tehnologia este "un alt kinect" (deci tot o camera, efectiv). Este foarte util daca nu esti total anchilozat si cumplit de overweight incat sa mai faci si ceva miscare si este o aditie interesanta pentru birourile la care trebuie sa stai in picioare, nu pe scaun. Ajuta din nou cu modelele 3D, dar din pacate fara proiectii 3D este un fel de varza amestecata cu fail, pentru ca tu gesticulezi dar modelul ramane pe ecran, departe de tine.
   
 8. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  nfc nu este o camera.
   
 9. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Cred ca a raspuns la alta discutie de pe alt site.
   
  Last edited: Nov 14, 2014
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice