Marius '95
troubleShooter
Urmeaza sa renovez apartamentul. Ce sfaturi imi puteti da? Ma refer in special la cabluri, prize, internet, iluminat, home automation, ... de-astea.
Mai ai putina rabdare sa treaca cutremurul. Renovezi dupa.Urmeaza sa renovez apartamentul. Ce sfaturi imi puteti da? Ma refer in special la cabluri, prize, internet, iluminat, home automation, ... de-astea.
Depinde de perete. Daca se pot sapa gauri pentru prize ingropate, se pun asa. Daca nu aparente.- Ce sistem sa folosesc pentru prize? Ingropate sau la vedere? Sistem modular cu mai multe prize?
Releu folosesti doar daca aprinzi vreo instalatie de nocturna. Ai nevoie de un montaj 'cap de scara', pentru intrerupatoare multiple pe acelasi circuit.- Iluminat cu releu si butoane pe ambele noptiere?
Ferestre, iluminatoare, benzi cu LED, neoane. Depinde de aplicabilitate si preferinta personala. Evita sa folosesti becuri economice in zonele cu cicluri frecvente de stingere/aprindere - holuri de trecere, debarale - nu vor avea viata lunga.- In afara de lustre, plafoniere, etc., ce alte surse de iluminat mai exista?
Spot-uri cu halogen, reostat pentru reglarea intensitatii si on-off cu 'cap de scara'.- Referitor la controlul iluminatului, as vrea ceva cu intensitate variabila, dar nu in trepte. Cum sanse sa mai gasesc becuri in urmatorii 20 de ani sunt practic nule, ce alte variante am? Control de pe ambele noptiere cum pot obtine?