Renovare

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
găurirea preților de beton armat, cea ce am înțeles că ar fi contraindicat
Ar fi contraindicat dacă te chinui cu dalta, poate, că bagi fisuri în tot betonul și se duce naibii rezistența. Da' dacă faci carotare, un fel de găurire/frezare fără impact, n-ai treabă.
 

Thor

Membru Junior
Păi nenii de la o firmă de dat găuri cu carota mi-au zis că la ziduri de beton trebuie să dau eu o declarație cum că-mi asum răspunderea. Dacă doar ăsta e baiul, atunci rezolv frumos, elegant.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Bine, ei se acoperă de hârtii ca să nu pice de fraieri, că de fapt oricum tu ca proprietar ești responsabil să faci modificări la apartament doar cu proiect și arhitect și bla bla, și atunci chiar ți-ar putea spune niște specialiști (dacă au mai rămas pe-acolo) dacă riști ceva sau nu. N-ai vreun preten arhitect?
 

Quark

Zis și Brucan
Cat de gros e zidul? Se vede la nivelul ferestrei. Oricum nu e o solutie sa gauresti zidul. Blocul e vechi / nou? Geam termopan?
 

Quark

Zis și Brucan
30cm -> probabil caramida, nu beton. Oricum nu schimba nimic, ar trebui sa faci o modificare la nivelul geamului. La mine a fost floare la ureche deoarece baia are fereastra dubla (stanga/dreapta) si am inlocuit una din ferestre cu un panel pe care am montat ventilatorul.
 

Thor

Membru Junior
E beton armat cu siguranță.

Studiez cum aș putea modifica plasa de tânțari. Ma gândesc să înlocuiesc plasa cu un panou de plexiglas de care să fixez ventilatorul.
 
Top