Recomandare medici și cabinete medicale (din nou)

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Ori e vîrsta, ori sînt eu defect, ori amîndoo, da' am multe chestii mai mici sau mai mari de sănătate care mă supără. Vă cer din nou ajutorul pentru recomandări:
  • Medic oftalmolog (și atelier de optică).
  • Medic generalist (adică la care să mă duc să mă plîng de toate și să-mi dea tone de analize).
  • Laborator de analize care să știe cît mai multe chestii la sînge (în special care să numere, nu să estimeze valorile pentru un panou lipidic).
  • Medic dermatolog.
  • Medic ortoped sau ce specialitate se ocupă de sistemul muscoscheletal. Am niște chestii la coloană, la genunchi și ceva cu nervu' sciatic. Caut pe cineva care să te bage în seamă și dacă nu te tăvălești pe jos de durere sau dacă nu ești în scaun cu rotile, că pînă acum numai experiențe d-astea am avut.
Prefer privat, să fie de dreapta și să dau cu banu' și să se respecte programările.

Mulțumesc din nou.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,082
[*]Laborator de analize care să știe cît mai multe chestii la sînge (în special care să numere, nu să estimeze valorile pentru un panou lipidic).
Trebuie sa stii ce sa ceri.
Colesterolul total, LDL si HDL se pot determina chimic cu analizorul. VLDL si lipide totale se calculeaza din cele de mai sus cu o formula. Unele laboratoare estimeaza si LDL si HDL. Deci intreaba inainte!
Daca vrei totul masurat si nimic estimat, ceri electroforeza de lipoproteine, cu observatia ca le vei primi procentual, nu in mg/dL. S-ar putea chiar sa iesi mai ieftin.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,617
La Medlife si cu bani si programare nu au putut respecta ora, exact la ora care trebuia sa intru eu a intrat altcineva. Nici macar scuze nu au fost in stare sa-si ceara pana nu le-am batut obrazul. Asa ca, fara suparare, oamenii din sistem sunt aceeasi, chiar daca-i platesti.
Si eu sunt in cautare de medic de familie (fost(a) a decedat).
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,496
Medlife e un dezastru. La niște analize ale nevestei, doctorița era mai speriată și mai crizată decât nevasta. „Aoleu! Vai dar ce avem aici! Nu se poate așa ceva!” Păi dacă ăsta e comportament profesionist... Pe lângă întârzieri și alte greșeli.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Daca nu au descoperit in analizele tale ca esti insarcinat cu tripleti atunci nu au facut nimic extrem :biggrin:
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Thor, în București.

Știu că e complicat cu medicii, din nenumărate motive. De-aia întreb, am încredere în recomandările de aici. :smile:
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Asta nu trebuia sa fie o discutie privata?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,496
Nu-i nimic secret aici, las' să ne indexeze Gugl când spunem „Medlife sux”.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,617
Acum 2 zile vorbit la Medicover pentru medic de familie, au confirmat ca sunt locuri libere. Ne-au enumerat actele necesare, ieri le-am luat si cand am ajuns acolo medicii nu mai aveau locuri libere.
Nu tu scuze, nu tu "va anuntam cand avem locuri libere", nu tu "anuntam conducerea ca sa angajeze mai multi medici" doar clasicul "nu se poate" din sistemul medical de stat.
In schimb la policlinica de stat am vorbit ieri la ora 19 si discutia telefonica a fost exemplara. Sa vedem ce iese pana la capat.
 
Top Bottom