Recomandare medici și cabinete medicale (din nou)

whiskas

Chronic suicidal
Ori e vîrsta, ori sînt eu defect, ori amîndoo, da' am multe chestii mai mici sau mai mari de sănătate care mă supără. Vă cer din nou ajutorul pentru recomandări:
  • Medic oftalmolog (și atelier de optică).
  • Medic generalist (adică la care să mă duc să mă plîng de toate și să-mi dea tone de analize).
  • Laborator de analize care să știe cît mai multe chestii la sînge (în special care să numere, nu să estimeze valorile pentru un panou lipidic).
  • Medic dermatolog.
  • Medic ortoped sau ce specialitate se ocupă de sistemul muscoscheletal. Am niște chestii la coloană, la genunchi și ceva cu nervu' sciatic. Caut pe cineva care să te bage în seamă și dacă nu te tăvălești pe jos de durere sau dacă nu ești în scaun cu rotile, că pînă acum numai experiențe d-astea am avut.
Prefer privat, să fie de dreapta și să dau cu banu' și să se respecte programările.

Mulțumesc din nou.
 
[*]Laborator de analize care să știe cît mai multe chestii la sînge (în special care să numere, nu să estimeze valorile pentru un panou lipidic).
Trebuie sa stii ce sa ceri.
Colesterolul total, LDL si HDL se pot determina chimic cu analizorul. VLDL si lipide totale se calculeaza din cele de mai sus cu o formula. Unele laboratoare estimeaza si LDL si HDL. Deci intreaba inainte!
Daca vrei totul masurat si nimic estimat, ceri electroforeza de lipoproteine, cu observatia ca le vei primi procentual, nu in mg/dL. S-ar putea chiar sa iesi mai ieftin.
 
La Medlife si cu bani si programare nu au putut respecta ora, exact la ora care trebuia sa intru eu a intrat altcineva. Nici macar scuze nu au fost in stare sa-si ceara pana nu le-am batut obrazul. Asa ca, fara suparare, oamenii din sistem sunt aceeasi, chiar daca-i platesti.
Si eu sunt in cautare de medic de familie (fost(a) a decedat).
 
Medlife e un dezastru. La niște analize ale nevestei, doctorița era mai speriată și mai crizată decât nevasta. „Aoleu! Vai dar ce avem aici! Nu se poate așa ceva!” Păi dacă ăsta e comportament profesionist... Pe lângă întârzieri și alte greșeli.
 
Daca nu au descoperit in analizele tale ca esti insarcinat cu tripleti atunci nu au facut nimic extrem :biggrin:
 
Thor, în București.

Știu că e complicat cu medicii, din nenumărate motive. De-aia întreb, am încredere în recomandările de aici. :smile:
 
Acum 2 zile vorbit la Medicover pentru medic de familie, au confirmat ca sunt locuri libere. Ne-au enumerat actele necesare, ieri le-am luat si cand am ajuns acolo medicii nu mai aveau locuri libere.
Nu tu scuze, nu tu "va anuntam cand avem locuri libere", nu tu "anuntam conducerea ca sa angajeze mai multi medici" doar clasicul "nu se poate" din sistemul medical de stat.
In schimb la policlinica de stat am vorbit ieri la ora 19 si discutia telefonica a fost exemplara. Sa vedem ce iese pana la capat.
 
Back
Top