Receiver audio?

Discussion in 'Ajutor: La cumpărături' started by puterfixer, Sep 25, 2012.

 1. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Tv mare am, media player fain am, NAS cu chestii de vazut am, dar in continuare ascult pe o combina audio cu 3 CD-uri si dublucasetofon autoreverse de 2x40W. As pastra deocamdata boxele, ca-s decente (lemn, 3 cai), dar as lua un receiver pentru muzica si filme, in buget de vreo 1000-1500 lei. Sa fie ceva relativ future-proof, pentru cand oi avea bani si spatiu si de niste boxe mai bune 5.1/7.1. Conectivitatea flexibila e nice to have, dar mai mult de 2-3 HDMI si 1-2 optice nu cred sa am nevoie.

  Recomandari, va rog?
   
 2. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

 3. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  În poza la Yamaha RX-V373 pare să apară și un microfon de calibrare.

  Streaming poate face media playerul, și face bine; nu-s convins că legarea în rețea e un punct forte chiar atât de necesar.
   
 4. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Internet radio cu un singur device pornit, asta ar fi treaba. Daca nu folosesti atunci chiar nu conteaza. Streaming face doar audio, nu si video - cel putin eu nu am vazut in gama asta de pret un media player complet si potent inclus intr-un receiver.

  Da, Yamaha ala are si microfon si YPAO. Din experienta personala Yamaha in gama asta de pret se aude onorabil, merita ascultat si comparat. Partea buna la AVstore e ca daca le au pe stoc poti face o auditie comparativa intre ele cu cele mai bune boxe pe care le au prin magazin si vezi ce iese. Sau vii cu boxele de acasa daca vrei, dar la banii astia nu cred ca merita efortul.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice