Receiver audio?

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Tv mare am, media player fain am, NAS cu chestii de vazut am, dar in continuare ascult pe o combina audio cu 3 CD-uri si dublucasetofon autoreverse de 2x40W. As pastra deocamdata boxele, ca-s decente (lemn, 3 cai), dar as lua un receiver pentru muzica si filme, in buget de vreo 1000-1500 lei. Sa fie ceva relativ future-proof, pentru cand oi avea bani si spatiu si de niste boxe mai bune 5.1/7.1. Conectivitatea flexibila e nice to have, dar mai mult de 2-3 HDMI si 1-2 optice nu cred sa am nevoie.

Recomandari, va rog?
 
În poza la Yamaha RX-V373 pare să apară și un microfon de calibrare.

Streaming poate face media playerul, și face bine; nu-s convins că legarea în rețea e un punct forte chiar atât de necesar.
 
Internet radio cu un singur device pornit, asta ar fi treaba. Daca nu folosesti atunci chiar nu conteaza. Streaming face doar audio, nu si video - cel putin eu nu am vazut in gama asta de pret un media player complet si potent inclus intr-un receiver.

Da, Yamaha ala are si microfon si YPAO. Din experienta personala Yamaha in gama asta de pret se aude onorabil, merita ascultat si comparat. Partea buna la AVstore e ca daca le au pe stoc poti face o auditie comparativa intre ele cu cele mai bune boxe pe care le au prin magazin si vezi ce iese. Sau vii cu boxele de acasa daca vrei, dar la banii astia nu cred ca merita efortul.
 
Back
Top