A achizitionat tatal meu un Nokia N8 de la un cetatean mai "aramiu" cu 180RON. Telefonul nu a venit cu alimentator sau cablu de date. Dupa ce i-am facut morala de rigoare in privinta aruncarii banilor pe fereastra in loc sa ii arunce in buzunarul meu si in privinta achizitionarii din surse nesigure am purces la analiza acestei chestii care pare sa fie un soi de smartphone. Din analizele preliminare banuiesc ca ori e un telefon facut pt piata chineza (o tona de operatori chinezi pt planul de transfer date sunt listati by default pe telefon) ori e ceva cazut dintr-un tir ca sa zic asa. A gasit tatal meu un alimentator pt el la un magazin online.
Si acum problemele:
1-M-am chinuit o gramada sa il conectez la internet wireless dar degeaba.
2-Am incercat sa il resetez la factory settings dar parola telefonului nu e cea default (12345) de unde si banuiala ca a cazut din tir sau din buzunarul cuiva.
3-Aparent necesita un cablu de date mai special, cablul detinut de mine (USB-Mini-USB) e marginal mai mare comparativ cu slotul in cauza.
Ma gandesc daca merita sa cumpar cablu de date pt asta tinand cont ca nu stiu sa scot parola telefonului si deci nu cred ca pot sa il updatez la software. De asemenea ma intreb daca chiar merita sa ma mai stresez cu internetul pe un dispozitiv cu un ecran asa mic.
E primul smartphone care imi pica pe mana, nu dati cu pietre.
Va rog sa ma ajutati cu problemele mentionate mai sus.
Multumesc anticipat.
Si acum problemele:
1-M-am chinuit o gramada sa il conectez la internet wireless dar degeaba.
2-Am incercat sa il resetez la factory settings dar parola telefonului nu e cea default (12345) de unde si banuiala ca a cazut din tir sau din buzunarul cuiva.
3-Aparent necesita un cablu de date mai special, cablul detinut de mine (USB-Mini-USB) e marginal mai mare comparativ cu slotul in cauza.
Ma gandesc daca merita sa cumpar cablu de date pt asta tinand cont ca nu stiu sa scot parola telefonului si deci nu cred ca pot sa il updatez la software. De asemenea ma intreb daca chiar merita sa ma mai stresez cu internetul pe un dispozitiv cu un ecran asa mic.
E primul smartphone care imi pica pe mana, nu dati cu pietre.
Va rog sa ma ajutati cu problemele mentionate mai sus.
Multumesc anticipat.