Am o oferta de job care necesita PFA, e vorba de o firma olandeza care are ca "contractors" oameni din Romania. Ca urmare ar trebui sa imi fac asa ceva. Dar cel mai urgent ar trebui sa stiu ce suma sa cer ca plata deoarece angajatorul ofera salariul brut, cel net imi iese dupa ce platesc taxele catre statul roman. Are cineva idee care e procentul din salariul brut care trebuie platit statului ca sa echivaleze cu plata facuta de un angajator roman ? Ce am gasit pe net a fost:
Calculator salariu.
Calculator PFA.
Din pacate habar nu am care sunt Cheltuieli Deductibile si daca ca PFA trebuie sa platesti cat plateste un angajator roman la care ai lucra daca vrei sa ai pensie.
Pe scurt cat ar trebui sa dau eu ca sa imi platesc pensia corect raportata la salariu, somajul, sanatate si restul de chestii care trebuie platite de angajator + angajat. Am nevoie de asta ca sa pot sa estimez ce salariu brut sa cer.
Calculator salariu.
Calculator PFA.
Din pacate habar nu am care sunt Cheltuieli Deductibile si daca ca PFA trebuie sa platesti cat plateste un angajator roman la care ai lucra daca vrei sa ai pensie.
Pe scurt cat ar trebui sa dau eu ca sa imi platesc pensia corect raportata la salariu, somajul, sanatate si restul de chestii care trebuie platite de angajator + angajat. Am nevoie de asta ca sa pot sa estimez ce salariu brut sa cer.