1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Noutăţi despre procesoarele Intel

Discussion in 'PC Hardware' started by Rabbit, Oct 16, 2003.

 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Nu văd ce poți face cu ăsta și nu cu Raspberry Pi dacă vrei dimensiuni reduse sau cu desktopul dacă asta nu contează.

  Nu este laptop să-l iei cu tine peste tot, media center de ceva vreme dar un rPi poate face streaming np, NAS iar nu merge, meh meh meh.
   
 2. maxu

  maxu Membru Senior

  Iei varianta cu lan integrat, arunci un ESXi si te faci specialist in VMWare, basca te joci de-a administratorul pe ce SO vrei sau inveti la vreo certificare. In timp ce nevasta se uita la film.
   
 3. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Asta poți să faci pe orice computer cu suficient RAM și un procesor non-retardat, nu văd avantajul în a da 400 iepuroi pe o cutie puțin mai mare ca rPi.
   
 4. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Păi așa nu văd nici eu de ce ai avea nevoie de tabletă, că ai laptop. Sau de laptop, că ai desktop. Și un server 4U tot aia face, nu mi-e clar de ce nu folosește toată lumea.

  La $400 chestia aia mi se pare ok, suma componentelor pentru un sistem echivalent e $300 și volumetric muuuult mai mare. Cu un SSD de 128GB și stocare pe un NAS rapid sau USB nu ai nevoie de mult mai multe chestii dacă nu te joci prea mult. Le-aș lua așa ceva la ai mei, dar la noi sigur ajunge la 600 eur.

  @maxu: iei două, să ai și HA :smile:.
   
 5. bogdan192

  bogdan192 Membru Senior

  Dota 2 pe Acer Iconia Tab W700 cu Intel I5. Pentru haterii care comentau ca accelerarea grafica suge. PS: tableta e in productie, arhitectura e pre-Haswell.


  Scuzati comentariile de cocales si calitatea filmarii, camera de la telefon e antica. Tableta se misca foarte bine IRL.
   
 6. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Mnu, pentru că alternative la tabletă nu există (i.e. ceva cu care să te dai pe net comod și să citești stuffs), la laptop iar nu (ceva cu care să fii productiv dar să-l ai la purtător), la desktop iar nu (lolserver).

  Chestia asta intră la capitolul "king of living room", chestie oarecum inutilă. De asemenea, în 300$ am închegat un sistem miniITX de numa' și volumetric nu a ieșit muuult mai mare.

  @Bogdan -> Dota2 nu se califică la capitolul "joc", intră-n aceeași categorie ca LoL anume online jerking off tbh. S-a plecat de la un mod de Warcraft și s-a ajuns la produs standalone pe care se cer bani, gg wp.
   
 7. bogdan192

  bogdan192 Membru Senior

  Riiight... Iti dai seama ca LoL are prize/player base mai mare decat orice joc online din lumea asta? WoW included.
   
 8. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Din perspectiva unui om care a jucat mai mult sau mai puțin serios Starcraft respectiv Starcraft 2, LoL mi se pare o chestie extrem de tristă, bună pentru vârstele cuprinse între 7 ani și pubertate. Și da, am jucat pe-acolo ceva-ceva, don't see what the stuff's about tbh.
   
 9. Foxter

  Foxter Membru Senior