Noul Abonament DigiMobil

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Messages
1,758
RDS mărește viteza de Internet dacă prelungești contractul cu 12 luni - nwradu blog : http://www.nwradu.ro/2014/06/rds-mareste-viteza-de-internet-daca-prelungesti-contractul-cu-12-luni/

"Oferta se referă la abonații Fiberlink 50 și 100, cele două abonamente mai vechi și mai ieftine. Cei care prelungesc contractul cu 12 luni vor trece la 100 și respectiv 200 Mbps viteză maximă download.

De fapt, abonamentele de 50 și 100 dispar, înlocuite cu 100 și 200 Mbps la aceiași bani. Abonații noi le pot alege pe acestea sau pe cele de 500 și 1000 Mbps, care se ieftinesc un pic. Modificarea de preț este de la 59 la 55 de lei pentru Fiberlink 1000 (de care am eu), vreo 8%. Eu plătesc în prezent 59 de lei și, dacă vreau să beneficiez de tariful mai mic, trebuie să prelungesc cu 12 luni abonamentul, ceea ce pare cea mai slabă ofertă de fidelizare auzită vreodată. Poate o fac și pe asta dacă trec pe lângă vreo casierie RCS, este goală și am o oră timp de pierdut.

[...]

Aș vrea să vă readuc aminte că din luna iulie se va activa și roamingul de date între rețeaua DigiMobil și Vodafone. Practic abonații Digi Mobil care ajung într-o zonă fără semnal vor utiliza automat și gratuit rețeaua Vodafone, fiind însă limitați la o conexiune 3G.
Ofertele Digi Mobil sunt imbatabile ca preț în acest moment. Pentru 2 euro/lună, primești minute naționale și 3 GB de trafic de date la o viteză maximă de 21,6 Mbps, mică în raport cu 4G-ul celorlalți operatori și se aude ca și mai mică în practică, dar pentru 2 euro este suficientă."

RDS mărește viteza de Internet dacă prelungești contractul cu 12 luni - nwradu blog : http://www.nwradu.ro/2014/06/rds-mareste-viteza-de-internet-daca-prelungesti-contractul-cu-12-luni/
Am fost azi la un centru/caserie RDS si se pare ca upgrade-ul la net este valabil pt un pachet de 3 servicii (tel,TV si internet). De asemenea din ce mi-au spus acest upgrade va incepe sa fie facut in viitor, momentan doar au primit o notificare ca in viitor vor avea facilitatea asta.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,008
Faptul că Marius '95 folosește MMS și i se pare util nu e de mirare pentru noi. Mă întreb totuși cu cine îl folosește, mai sunt și alți Marius '95?
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,951
Smartphones ar trebui să poată primi MMS ca un SMS normal, chiar dacă au atașate poze (i.e. în același "thread"), deci probabil nimeni nu-și dă seama că îl folosește de fapt :biggrin:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Nu stiu ce setari trebuie pentru MMS, dar mie nu mi-au mers niciodata si nici nu m-a interesat sa imi mearga, indiferent de modelul de telefon; ultimele 4 au fost smartphones, Win CE si Android, nici o diferenta.
 

Jaffar

Wizard
Joined
Oct 20, 2003
Messages
904
Setarile se trimit OTA, nu trebuie sa faci ceva special pentru ele. Oricum MMS sux big time si dpdv al operatorului cat si al clientului.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,951
Nu stiu ce setari trebuie pentru MMS, dar mie nu mi-au mers niciodata si nici nu m-a interesat sa imi mearga, indiferent de modelul de telefon; ultimele 4 au fost smartphones, Win CE si Android, nici o diferenta.
Eu țin minte că a mers odată, de mult, pe un Nokia dar nu mai știu de care, parcă 3250 să fi fost? Da, setările se trimit OTA, fun part este când sunt primite-n partea cealaltă (depinde de telefon and shit să nu apară deamboulea), ca să nu mai spun că arată absolut hidos, au rezoluții maxime de 320x240 parcă pentru poze.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,188
Operatorul poate să îți facă resize la poze cum are chef, nu poți garanta că versiunea trimisă va ajunge exact la fel la destinatar.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
Oare daca iau de la ei un abonament cu numar nou, pot ulterior sa portez la ei un numar de VF trecand abonamentul pe numarul portat? Am numarul actual de 10+ ani si nu vreau sa renunt la el, am si o oferta bunicica de la VF si sunt in perioada contractuala impusa, insa parca as lua si un de-asta Digi pana nu se razgandesc si le scot din oferta...
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,871
Ieri am fost la supermaket. In parcare aveam semnal RDS dar netul mergea cu 5-10 KB/s. Pare ca reteaua, dupa ce ca n-are suficiente antene, si alea se aglomereaza.

Oare daca iau de la ei un abonament cu numar nou, pot ulterior sa portez la ei un numar de VF trecand abonamentul pe numarul portat? Am numarul actual de 10+ ani si nu vreau sa renunt la el, am si o oferta bunicica de la VF si sunt in perioada contractuala impusa, insa parca as lua si un de-asta Digi pana nu se razgandesc si le scot din oferta...
Se poate. Eu am avut un numar temporar cateva zile pana a intrat in vigoare portarea.
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,485
De astazi cica trebuia sa intre si traficul de date pe roamingul Vodafone, dar vad ca nu merge. Oare trebuie alt APN?
 

Styr

Follower of the old ways
Sugar daddy
Joined
Oct 14, 2003
Messages
1,539
Nu trebuia, akaik au zis că intră în iulie, nu începând cu 1 iulie.
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,485
O alta intrebare buna ar fi daca stick-utile de net mobil beneficiaza de roamingul national cu Vodafone...
 

Jaffar

Wizard
Joined
Oct 20, 2003
Messages
904
Din pacate nu. Adica o sa mearga doar daca scoti sim-ul din telefon si-l bagi in stick.
 
Top Bottom