Notebook-ul nu incarca bateria

Discussion in 'Ajutor: PC Hardware' started by IceCub, Dec 28, 2012.

 1. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  Salutare tuturor,

  M-am pricopsit zilele astea cu un notebook al unui amic, notebook cu o problema mai ciudata. Modelul este un Asus UL20A. Acum ~ o saptamana a incetat sa mai incarce bateria, fara nici un avertisment in prealabil. Bateria era in continuare detectata de OS (Win7), nu zicea ca ar trebui inlocuita sau ceva de genul.
  Windows zice "Pluged in, charging" dar indicatorul de incarcare nu se misca deloc. Bateria nu a dat nici un semn de oboseala, autonomia fiind > 6 ore. Am zis ca o fi picat controllerul din baterie asa ca am achizitionat alta originala, nou nouta. Ieri am pus bateria noua si am zis sa ii fac un ciclu complet de descarcare/incarcare asa ca nu am mai conectat alimentarea. Am butonat asa toata seara la el (> 5 ore), iar cand a ajuns pe la 20% si imi era somn, am conectat alimentatorul si am pus notebook-ul in sleep mode. Azi dimineata am constatat ca noua bateria era la 17%, adica nu sa incarcat nici un pic. :what:

  De cand a aparut problema, am incercat urmatoarele:
  - update BIOS
  - reinstalare OS (trebuia facuta curatenie oricum)
  - reset BIOS
  - alt alimentator
  - alta baterie
  Problema persista...

  Orice alta idee e binevenita.
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Du-l la service/garantie, suna a circuit de incarcare busit.

  Controller-ul din baterie e o chestie simpla, care doar raporteaza incarcarea si previne descarcarea completa. Daca Win-ul recunoaste bateria inseamna ca functioneaza.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice