Ok, frustrări time, că am văzut Toronto @ Cleveland.
Dacă mai aud vreun comentator că ce bun aruncător de 3 e Jason Kapono, doar pentru că a cîştigat concursul de 3 puncte, fac o criză. Chiar nu se prinde nimeni că e o diferenţă între a avea procentaj 90% în curtea şcolii şi a arunca în meci, contra-cronometru, cu Ben Wallace călare pe tine? Ceea ce evident, Kapono nu ştie să facă. Hmm, Watson, oare de ce e Toronto pe penultimul loc în conferinţă?
Altceva... Constat că vocabularul comentatorilor s-a redus la vreo 20 de cuvinte. În principiu dacă ştii să zici getting it done at both ends of the floor, taking care of the rock, dropping the j, playing good d, running/spreading the floor, going to the hoop, knocking it down şi get that weak stuff outta here, poţi să aplici pentru un post la Fox Sports. Al dracu' de greu cuvîntul ăsta, win, de trebuia prescurtat la w. Şi mai ştie vreunul să zică block? Ca pe vremuri: Kareem with the block. Cînd aud denial şi rejection îmi vine să-mi pun cravata şi să salut.
Noroc că NBA-ul are în continuare substanţă, cu toată manelizarea, tatuajele şi ciorapii purtaţi pe mînă.