NBA

Velkan

Moderator
Deschid thread-ul ăsta în speranţa că nu sunt singurul zevzec care se uită la altceva decît fotbal. Cică zilele astea se joacă finalele pe conferinţe, Lakers cu Spurs (2-1, game 4 la noapte, în San Antonio) şi Celtics cu Pistons (2-2). Mai urmăreşte cineva?

Eu sper să văd o finală Spurs vs. nu Boston :biggrin: (adică 2005 all over again).
 
Prin liceu stateam cu sufletul la gura in timpul noptilor, sa urmaresc meciurile. Mi se parea fantastic cum ultimul sfert dura peste o jumatate de ora. Si cum ultimile 2 minute de joc durau ele in sinea lor aproape 10 minute in total.
 
Eu încă am oroare de soneria care mă trezea în liceu la 3 noaptea să văd NBA. :biggrin: Acum e mai simplu. :angel:

Se pare că nu o să fie 2005 all over again: Spurs au pierdut acasă, deci e 3-1 pentru Lakers, cu meciul următor în L.A. Evident, şanse sunt, dacă o să prindă Duncan, Ginobili şi Parker o zi bună.

Celtics - Pistons e 3-2.
 
Eu pot sa spun ca m-am cam lasat de baschet, privit si jucat, dupa ce Asesoft a castigat Fiba Europe Cup in 2005. Din pacate! :frown:

LE: ma duc sa vad finala :biggrin:
 
Ma faceti sa-mi para rau ca nu am tv in apartament :biggrin:. Macar de vreo 2 ani am tinut la baschetul saptamanal, de iar imi ies slamuri din alea sf-iste B-) cum bagam doar cand eram la echipa :smile:.
 
Duamne ce meci! A fost fantastic, cu tot felul de rasturnari, cand conducea unul cand celalalt. Superb! Nu regret o clipa certurile avute cu diverse persoane de sex feminin pe tema "ce-ti trebuia tie meci de baschet acum?"! Superb! Si am mai si castigat! :dracu:
 
OFF TOPIC..

Scuzată să-mi fie intervenţia, :OT:, dar vreau să ştiu dacă printre voi există persoane care încă mai practică acest sport...nu de alta dar simt şi cred că este nevoie ca măcar câteva ore în week-end să mai pun mâna pe minge.
Problema este că nu am cu cine!
Ce ziceţi.....facem o echipă mică şi ne vedem undeva să ne mai aducem aminte de tinereţuri?
Thnx:wink:
 
<ot> Eu mai practică acest sport, dar momentan nu în Bucureşti. </ot>

Ăpdeit de schimbare de teren: Celtics: 2, Lakers: 0. Mda. Cică se joacă 2-3-2. :eek:
 
Am vazut doar vreo 3-4 meciuri de baschet in ultimii ani, toate din Romania adica mai precis Asesoft; ma gandeam sa trag cu ochiul si la cate un meci NBA din cand in cand, dar, scuzati-mi ignoranta, pe ce post se dau la televizor ? :eek:
 
Cică Romania: SportOne / AFN Sports / AFN Xtra.

A avut şi TVR2 o tentativă cu cîţiva ani în urmă, dar aveau probabil vreo cinci telespectatori, cu mine inclusiv, că erau meciurile la 3 dimineaţa, iar reluările erau editate masiv şi prost.
 
Ok, frustrări time, că am văzut Toronto @ Cleveland.

Dacă mai aud vreun comentator că ce bun aruncător de 3 e Jason Kapono, doar pentru că a cîştigat concursul de 3 puncte, fac o criză. Chiar nu se prinde nimeni că e o diferenţă între a avea procentaj 90% în curtea şcolii şi a arunca în meci, contra-cronometru, cu Ben Wallace călare pe tine? Ceea ce evident, Kapono nu ştie să facă. Hmm, Watson, oare de ce e Toronto pe penultimul loc în conferinţă?

Altceva... Constat că vocabularul comentatorilor s-a redus la vreo 20 de cuvinte. În principiu dacă ştii să zici getting it done at both ends of the floor, taking care of the rock, dropping the j, playing good d, running/spreading the floor, going to the hoop, knocking it down şi get that weak stuff outta here, poţi să aplici pentru un post la Fox Sports. Al dracu' de greu cuvîntul ăsta, win, de trebuia prescurtat la w. Şi mai ştie vreunul să zică block? Ca pe vremuri: Kareem with the block. Cînd aud denial şi rejection îmi vine să-mi pun cravata şi să salut.

Noroc că NBA-ul are în continuare substanţă, cu toată manelizarea, tatuajele şi ciorapii purtaţi pe mînă.
 
LeBron James vs. Milwaukee, 55 de puncte, 16 puncte în 3 minute, 8/11 aruncări de 3 puncte (majoritatea cu vreo doi metri în spatele liniei, cu om pe el), plus un cîrlig stil Kareem Abdul-Jabbar. Şi o bătaie spre sfîrşit. :biggrin:
 
Back
Top