Nu vreau absolut nimic, pur si simplu ieri am dat peste aceasta discutie cautand cu google altceva si am facut un cont aici, gandindu-ma ca poate cineva ar fi interesat de niste solutii pentru imbunatatirea sunetului la acest sistem. Am precizat de la inceput, sau daca nu am facut-o, mea culpa, nu am pretentia sa faca cineva ce am facut eu..... daca vroiai feedback pe XF .....
Ai simtit vreo diferenta in sunet vs ce ai tu?M-a pus dracu si am ascultat aseara la un prieten un sistem audio cu cd player si amplif accuphase puse pe o pereche de opera seconda. Deci asa ar trebui sa se asculte muzica?![]()
Nu, asa ar trebui sa se auda muzica.Deci asa ar trebui sa se asculte muzica?![]()
Quarku' ar vrea sa-ti spuna cite ceva pe tema asta...[...] dealtfel este mult mai important sa asculti muzica decat s-o auzi asa cum trebuie sa se auda...
...este mult mai important sa asculti muzica decat s-o auzi asa cum trebuie sa se auda...
Nu, asa ar trebui sa se auda muzica.De ascultat se poate pe orice, dealtfel este mult mai important sa asculti muzica decat s-o auzi asa cum trebuie sa se auda...