Is this fun or what? :D

Pana acum cateva saptamani primeam de pe Aliexpress diverse mailuri cu recomandari, de obicei piese de bicicleta sau motocicleta sau cabluri USB. E normal, ca de obicei asta cumpar de la ei.

De cateva saptamani primesc nu doar faruri de bicicleta, ci si lenjerie de dama. Aproape zilnic. In acelasi mail mai sunt si ceva power tools, leviere, touch screens pentru masini. Nu ma prind care e legatura intre ele si nici cu mine (well, era o oferta de unelte De Walt destul de interesanta, daca ar fi fost originale).

In acelasi ton, dupa ultimele comenzi pe eMag am primit sugestii. Sugestiile dupa prima comanda erau sa cumpar ce era in a doua si a treia. Apoi sugestii despre produsele din prima si a treia. Si tot asa. Sugestiile au venit dupa vreo 12 ore de la cele 3 comenzi, deci stiau ca m-am aprovizionat deja. Deloc amuzant era ca majoritatea sugestiilor erau pentru produsul respectiv cu preturi mai mari, ca la alea cu pret bun cumparasem eu tot stocul. Deci daca ti-ai luat ceva cu 120 de lei, hai sa trimitem un spam mail cu ideea de a mai cumpara cu 160 de lei. De ce nu?
 
Or fi ajuns și la chinezi știrile cu vesticii care au început să-și poziționeze identitatea de gen pe un spectru și și-au zis că nu strică o încercare, poate dau de vreun manly man cu barbă cârlionțată da' căruia îi place danteluța străvezie pe sub șorțul de sudură.
 
Tocmai a venit: strung si ceva care seamana a BDSM. Incep sa ma intreb ce sens ascuns are legenda mesterului Manole si ce purta Ana in ziua aia.
 
Mă cam foarte îndoiesc că chinezii se bazează pe metoda foarte rudimentară a IP-ului vizitatorului pentru recomandările de cumpărare pe baza căutărilor anterioare, când în zi de azi se practică cookieless device fingerprinting. De asemenea, recomandările alea de lenjerie și altele s-ar putea să n-aibă nici o legătură cu vreun istoric de căutare ci doar cu un push de marketing. Zilele trecute am căutat incognito pe aliexpress plăci de bază de mini-desktop-uri Lenovo și printre ele mi-a recomandat și niște dantele care nu m-ar fi încăput, deci...
 
1691651868758.png
 
Un palestinian și un israelian stăteau față în față în tranșee și se împușcau de zor. La un moment dat, palestinianului i se blochează mitraliera:
– Bisda mă-tii de bușcă îmbuzită! înjură palestinianul în cea mai pură limbă română de care era el în stare.

Israelianul îl aude si îl întreabă într-o românească la fel de pur stâlcită:
– Bei bork de gâine, de inde știi la tine ruminejte, bei?
– Ieu făcut jgoal la Rumania, bei gegule goglit!
– Zeu? Ji unde fecut la tine jgoal?
– În Biucresh.
– Ei ! Ji ce jgoal fecut tu, bei?
– Bolitehnica. Da’ di ge?
– Pei ji eu fecut jgoal la Romania.
– Daaa? Ce jgoal?
– Eu fecut Medigin la Târgu Murej.

Palestinianul între timp își reparase mitraliera și începe sa tragă mai
îndârjit după israelian.
– Ia bei glonz, la bizda mă-tii de ungur!
 
Nu neapărat oamenii, cât anumite interese.

E ca în fabula lui Esop, cu lupul și mielul (în varianta lui de La Fontaine):

Până la urmă, e bine cât timp putem face haz de necaz, și nu ne jucăm de-a Târgu Mureș 1990, legionari sau altele.
 
Last edited:
Intel Driver & Support Assistant confirmă că sistemul are toate driverele la zi.

1698656666355.png


Windows Update e totuși de părere că poate mi-ar putea fi de folos un driver "INTEL - System" din 18 iulie 1968. Wat??

1698656816220.png
 
Stai sa vezi cand pui ultimul driver pentru o placa video AMD din penultima generatie dupa care update-ul toarna un driver mai vechi cu un an, doar driverul, de nu-ti mai merge nici macar control panelul placii - zice clar ca nu e complatibil cu acea versiune de driver. Iar ultima generatie inca nu are drivere in windows updates desi a aparut de aproape un an - poate e mai bine asa, daca ma gandesc nitel...

Anyways, se poate dezactiva cautatul de drivere prin windows updates. Poate nu e o idee asa proasta.
 
I Trapped 200 Scammers in an Impossible Maze - YouTube

My team and I designed an impossible maze that traps scammers for days on end. They waste their own time while I sleep!
 
puterfixer

Cu asta te pot lamuri eu, trebuie sa rezolv beleaua asta la cllienti cam odata la 2 saptamani. Din pacate nici macar Intelul nu poate determina MSul sa lase driverele Intel generice (care sunt mai noi decat ce ofera MS) in pace si Windows Update prefera sa suprascrie driverele Intel generice cu driverele mai vechi dar certificate de MS.

Are Intelul articol public pt asta:


Cat despre Intel Driver and Support Assistant, ala ar trebui folosit doar la NUCuri (si nici macar la alea nu e perfect).
 
Back
Top