Pana acum cateva saptamani primeam de pe Aliexpress diverse mailuri cu recomandari, de obicei piese de bicicleta sau motocicleta sau cabluri USB. E normal, ca de obicei asta cumpar de la ei.
De cateva saptamani primesc nu doar faruri de bicicleta, ci si lenjerie de dama. Aproape zilnic. In acelasi mail mai sunt si ceva power tools, leviere, touch screens pentru masini. Nu ma prind care e legatura intre ele si nici cu mine (well, era o oferta de unelte De Walt destul de interesanta, daca ar fi fost originale).
In acelasi ton, dupa ultimele comenzi pe eMag am primit sugestii. Sugestiile dupa prima comanda erau sa cumpar ce era in a doua si a treia. Apoi sugestii despre produsele din prima si a treia. Si tot asa. Sugestiile au venit dupa vreo 12 ore de la cele 3 comenzi, deci stiau ca m-am aprovizionat deja. Deloc amuzant era ca majoritatea sugestiilor erau pentru produsul respectiv cu preturi mai mari, ca la alea cu pret bun cumparasem eu tot stocul. Deci daca ti-ai luat ceva cu 120 de lei, hai sa trimitem unspam mail cu ideea de a mai cumpara cu 160 de lei. De ce nu?
De cateva saptamani primesc nu doar faruri de bicicleta, ci si lenjerie de dama. Aproape zilnic. In acelasi mail mai sunt si ceva power tools, leviere, touch screens pentru masini. Nu ma prind care e legatura intre ele si nici cu mine (well, era o oferta de unelte De Walt destul de interesanta, daca ar fi fost originale).
In acelasi ton, dupa ultimele comenzi pe eMag am primit sugestii. Sugestiile dupa prima comanda erau sa cumpar ce era in a doua si a treia. Apoi sugestii despre produsele din prima si a treia. Si tot asa. Sugestiile au venit dupa vreo 12 ore de la cele 3 comenzi, deci stiau ca m-am aprovizionat deja. Deloc amuzant era ca majoritatea sugestiilor erau pentru produsul respectiv cu preturi mai mari, ca la alea cu pret bun cumparasem eu tot stocul. Deci daca ti-ai luat ceva cu 120 de lei, hai sa trimitem un