ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Totusi, te-ai hotarat ca e mai ieftin sa cumperi alt aparat decat sa pui un ventilator bun pe celalalt? Ca din ce poze am gasit majoritatea au ventilatoare foarte mici si din ce-mi aduc aminte al meu are ventilator mare, cat toata carcasa, cam cum e in poza lui Quark.
Sunt aproape sigur că n-o să fac din rahat bici. De plesnit, ce să mai zic?
De Panzere n-am citit lucruri rele. Posed un flex Panzer pe 125 mm și e forțos rău. Am tăiat de m-am plictisit cu el și nu s-a încălzit. Mai nașpa sunt alea Go/On. D-ăla e transformatorul meu. E drept că l-am și luat la ofertă cu sub 2 milioane, cu un flex mic inclus (d-ăla pe 115 mm, care merge bine-mersi deocamdată). Sudezi 2 electrozi de 2 jumate și intră în protecție termică, timp cât sudezi vreo 4-5 țigări. Cam mult pentru gustul și răbdarea mea. Seria asta ARC e seria nouă, cică, de la Panzer. Vechea serie MMA n-a avut probleme, ba chiar electroniștii de pe elforum ziceau că dacă-l iei nițel la aranjat, invertorul MMA e chiar bun. Un puști de la service clienți mi-a spus că astea ARC sunt de vreo 3-4 luni în ofertă și n-au avut retururi la ele. O fi prea puțin timpul de expunere în piață?
Cât despre invertoare, mai studiez. Mă așteptam să fie ceva electroniști avizați pe-aici, să fi desfăcut ceva cutii de-astea de forță, să spună păreri despre alea, despre alelalte...