Interfață audio portabilă, de calitate

Discussion in 'PC Hardware' started by _~_, Jan 23, 2012.

 1. _~_

  _~_ Membru

  Am nevoie de un DAC extern sau de o interfață audio USB portabilă să pot asculta muzică când sunt pe drumuri. Intel HD audio scoate sunete înfiorătoare.

  Evident, trebuie să fie mic si să nu necesite alimentare externă.

  Mulțumesc,
   
 2. bogdan192

  bogdan192 Membru Senior

  MP3 playerele s-au inventat demult... La fel si porturile de Aux In.
   
 3. _~_

  _~_ Membru

  De ce aș da bani pe un mp3 player care știe FLAC (sic), limitat în capacitate și care nu știe alte formate lossless pe care le mai am și care costă la fel de mult ca o interfață audio cu calitate audio superioară și este mult mai versatilă?

  Aux In? La laptop? Wtf for? Dumneata auzi ce zici? Tu crezi că ascult la boxe de laptop? Acasă ascult lossless la căști Sennheiser HD 598 legate la M-Audio 610 (firewire) și tu-mi spui de mp3 playere și audio-in, wtf.
   
 4. bogdan192

  bogdan192 Membru Senior

  Ma scuzati atunci. Nu stiam ca vreti sa ascultati FLAC on the move prin firewire legate la M-Audio 610 la o pereche de casti Sennheiser HD 598. Nu era evident din primul post. Imi scuzati din nou ignoranta.

  Stiti, majoritatea omenilor asa asculta muzica la plimbare, dintr-un player audio dedicat. Am auzit ca Cowon fac niste chestii destul de misto.
   
 5. _~_

  _~_ Membru

  Nu vreau să ascult nici prin firewire, M-Audio 610 e mare, grea, și necesită alimentare externă, nici cu Sennheiser HD 598, sunt foarte mari, am niște căști in-ear de calitate. Dar da, vreau să ascult lossless și vreau o calitate decentă, dacă m-ar mulțumi mp3 playerele m-ar mulțumi și Intel HD audio. Nu e cazul.
   
 6. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Pe mine mă coafează asta. Are amplificator dedicat pentru căști, line-out pe RCA și optic atunci cînd e nevoie.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice