Interfață audio portabilă, de calitate

_~_

Membru
Am nevoie de un DAC extern sau de o interfață audio USB portabilă să pot asculta muzică când sunt pe drumuri. Intel HD audio scoate sunete înfiorătoare.

Evident, trebuie să fie mic si să nu necesite alimentare externă.

Mulțumesc,
 
De ce aș da bani pe un mp3 player care știe FLAC (sic), limitat în capacitate și care nu știe alte formate lossless pe care le mai am și care costă la fel de mult ca o interfață audio cu calitate audio superioară și este mult mai versatilă?

Aux In? La laptop? Wtf for? Dumneata auzi ce zici? Tu crezi că ascult la boxe de laptop? Acasă ascult lossless la căști Sennheiser HD 598 legate la M-Audio 610 (firewire) și tu-mi spui de mp3 playere și audio-in, wtf.
 
Ma scuzati atunci. Nu stiam ca vreti sa ascultati FLAC on the move prin firewire legate la M-Audio 610 la o pereche de casti Sennheiser HD 598. Nu era evident din primul post. Imi scuzati din nou ignoranta.

Stiti, majoritatea omenilor asa asculta muzica la plimbare, dintr-un player audio dedicat. Am auzit ca Cowon fac niste chestii destul de misto.
 
Nu vreau să ascult nici prin firewire, M-Audio 610 e mare, grea, și necesită alimentare externă, nici cu Sennheiser HD 598, sunt foarte mari, am niște căști in-ear de calitate. Dar da, vreau să ascult lossless și vreau o calitate decentă, dacă m-ar mulțumi mp3 playerele m-ar mulțumi și Intel HD audio. Nu e cazul.
 
Pe mine mă coafează asta. Are amplificator dedicat pentru căști, line-out pe RCA și optic atunci cînd e nevoie.
 
Back
Top