Ieftinăciuni de jocuri

Dacă intenționezi să treci prin campanie de mai multe ori, să joci o dată cu Nova, o dată cu Tosh, să o faci pe brutal, să iei achievements, să joci Lost Viking, să faci challenges, etc., probabil merită la reducere. Dacă îl iei să joci o dată și să uiți de el, nu știu ce să zic, probabil nu. Bineînțeles, dacă iei în calcul multiplayer-ul, merită.

Și nu uita că pentru HotS mai mult ca sigur va trebui să ai WoL.
 
Au început să facă și pe Origin reduceri. Momentan au vreo 20 de jocuri la 5€ (Dragon Age: Origins, Mirror's Edge, Spore, Alice: Madness Returns, Need for Speed: Hot Pursuit etc).
 
Care o fi suficient de imbecil încât să ia chestii de pe Origin care nu sunt exclusive să mă anunțe și pe mine :biggrin: Clientul ăla al lor și sistemul overall este de toată jena.

Exemplu: Shift 2 Unleashed lucrează prin Autolog cu aceleași credentials cu care lucrează și Origin. Toate bune și frumoase, dar dacă schimbi parola în Origin, la login try în Autolog în joc spune invalid password cu "ok". Nu tu insert new password, nimic. Trebuie să schimbi parola în Origin la cea veche și, teoretic, ar merge schimbată din Shift 2. Numai că nu merge.
 
Știți cuvîntu' ăla din patru care rimează cu UE? Pentru EA, că tot e cu acronime. Si pentru Ubi, să nu fie geloși. Multă.
 
Dunno, eu mi-am luat Dragon Age și Alice de la Origin și nu le-am văzut nicăieri cu reduceri așa mari. Îmi pare rău doar că n-au atașat și expansions/dlcs. Măcar sunt pe drumul cel bun (sper) și, în final, mai multe opțiuni pentru promoții de genul ăsta nu strică. Știu că au momentele lor nesuferite, dar nici Steam nu mi-e drag 100%. Just like anything less than DRM-free, for that matter.

On topic, pe GOG au ceva battle of the games (x vs. y style), unde jocul votat câștigător are 60% reducere iar al doilea 40%.
 
Ofertele nu înseamnă nimic dacă nu poți juca jocul cum trebuie. Ai citit ce-am pățit? Cum ai putea trece peste așa ceva? Locked pe o singură parolă sau pierzi 30-40 de ore de joc și-o iei de la capăt? Wtf?

Alt exemplu, Gamefly a achiziționat Direct2Drive și noroc că aveam kitul de DiRT3 salvat pe un bluray pentru că l-au scos de tot, trebuie să instalezi clientul lor de rahat turcesc, că tot e la modă; eu înțeleg asta, dar să angajeze bipezi să-l scrie ffs.

Da, știu că nu-ți convine Steam și știu și unul din motive, chestia este că nu am avut probleme în a mă juca jocurile cumpărate de acolo. Și fuck reduceri pe Origin, crezi că pe Steam n-or ajunge la ofertă? :smile: Prefer măcar să le am centralizat și să înjur un singur provider, care se angajează prin EULA să-mi furnizeze kiturile jocurilor via download dacă dau faliment și sunt forțați să-nchidă prăvălia. Yea, that's Steam.
 
Dunno, eu mi-am luat Dragon Age și Alice de la Origin și nu le-am văzut nicăieri cu reduceri așa mari.
Au fost pe amazon.com, DAO cu toate dlc-urile si DA2(asta fara dlc-uri) cu 9.99$ tot pachetul(asta l-am cumparat eu, iti pot arata invoice-ul) si parca am vazut si Alice la un moment dat cu vreo 4-5$.

Aci sunt postate promotiile de pe amazon.com. Ca sa poti beneficia de ele tre` sa faci comenzile pe o adresa de US, dar avand in vedere ca sunt download version nu prea conteaza ce folosesti, recomand cu incredere adresa sediului M$.
 
World of Warcraft €10 Summer Sale – This Week Only
By order of Ragnaros the Firelord, World of Warcraft is kicking off the summer with a blazing-hot summer sale. This week only, you can get the World of Warcraft: BattleChest, Wrath of the Lich King, and Cataclysm for a mere €10 (£8) each. That’s up to 65% off the regular price, making this a great time to invite a friend to join you on your adventures in Azeroth.
Don’t delay; this offer ends on July 9.

Vreau RAF în România. Fără workarounds. :frown:
 
Quoting latest comment:
Eh, no. That would be like asking my friend to my turds. Not worth it, not now and not possibly ever going to happen. Ever since the GM department had a round up, the Custom Service began to become lower and lower. Even for these prices it is not even worth it. Sort out the inside of the company, make subscribers feel valued again and then I might consider inviting a friend into this horrid world.

Da, asa e, nu m-as intoarce in WoW nici platit.
 
Singura problemă că pe PS3 nu costă atît. :biggrin:

Despre varianta cu scos PC-ul pe plasmă și înfipt controller în PC ce părere aveți?
 
Singura problemă că pe PS3 nu costă atît. :biggrin:

Despre varianta cu scos PC-ul pe plasmă și înfipt controller în PC ce părere aveți?

Merge dar de exemplu eu pentru PC folosesc un controller de XBox 360 wired, deci nu mă pot pronunța cu controllerul de PS. Știu că erau drivere de controller de PS, dar aveai nevoie de un receiver bluetooth.

De asemenea, depinde ce plasmă ai. PS3 este capabil de 1080i chiar și pe televizoare HD-ready (720p rezoluție nativă), deci practic în acest caz s-ar vedea mai bine folosind PS3 (rezoluția maximă de la PC ar fi 720pp). Dacă ai televizor 1080p, s-ar vedea mai bine de pe PC via HDMI din cauza texturilor/antialiasing/etc-perks-PC-only.

De ce am spus eu pentru PS3 => ai discurile, te poți juca oricând. Cu Steam... meh.
 
Mulțumesc pentru detalii. Am plasmă 1080p și am și receptor Bluetooth, da' e adevărată și povestea cum că ai discurile, te joci... doar că dai vreo 70 € în plus pentru asta. :smile:
 
Vrei să ți le cumpăr eu la reducere? Credeam că ai Amazon și pe-acolo la tine :biggrin:
 
Back
Top