Alta problema, de data asta s-ar putea sa fie cam complicat.
Am o pagina impartita in doua: in stanga un formular, in dreapta un
help despre cum se completeaza formularul. Formularul este de genul:
Nume camp: <input>
Nume camp: <input>
... , este aliniat folosind un tabel si este dinamic; poate fi ingust sau foarte lat in functie de ce "nume camp" apar. Textul help este un pic cam mare, contine liste de optiuni.
Problema mea este ca vreau ca indiferent de rezolutie sau marimea ferestrei formularul sa apara pe pagina intreg, fara a fi nevoie de scroll si fara a rupe randurile, si in acelasi timp nu vreau sa irosesc spatiu care altfel ar putea fi folosit pentru textul help din dreapta.
Pana acum am incercat cu tabel cu 2 celule: in celula din stanga, in dreapta help-ul. Nu-mi place fiindca help-ul, fiind mare, inghesuie formularul mult in stanga si "nume camp" apare pe 2-3 linii.
Am mai incercat sa setez o dimensiune fixa pentru tabelul cu formularul dar, continutul fiind dinamic, uneori nu incape, alteori ramane mult spatiu liber.
Intrebarea este cum fac pagina astfel incat formularul sa ocupe exact atat spatiu cat ii trebuie pentru a fi afisat fara a rupe randurile si fara spatiu irosit, in timp ce help-ul sa ocupe restul spatiului ramas in dreapta formularului? Si asta la orice rezolutie, marime font, etc.