Pentru ca situatia initiala de pe thread se pare ca a fost rezolvata, voi deturna putin si voi expune problema mea (se pare ca asemanatoare): in configuratia de
aici am schimbat la un momen dat HDD cu unul mai spatios - il puteti vedea in atasament: acesta e provenit dintr-un HDD extern
La un moment dat, vara asta sistemul a intrat intr-ul fel de stall, mergea sacadat si am zis sa incerc printre altele si un reinstall de Windows (nu mai tin minte speta de atunci, dar asta a fost concluzia). Din acel moment adieu HTPC, Windowsul a refuzat sa mai functioneaze/reinstaleze si ulterior mai este vazut de PC-uri ocazional iar in acele ocazii oferind o eroare "This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu".
La ultimele incercari recente, el nu mai este vazut deloc de catre HTPC sau alt PC pe care il am la indemana.
Dar, daca il montez in rack-ul USB original (era HDD extern, daca va amintiti) pot accesa in voie fisierele de pe dansul.
Ce as putea sa fac avand in vedere ca mai am cateva saptamani de garantie la el? Evident ca nu cred ca poate fi motiv de garantie ca eu am vrut sa-l folosesc ca HDD intern, dar poate ii pot sublinia altfel eventualul defect.
Multumesc mult pentru timpul vostru