HDD enclosures

Discussion in 'Vând hardware' started by Edis0n, Aug 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

  Vand 1 bucata NAS macally NSA2-S350NAS, adus din State, folosit 1 zi - motiv - 2 HDD-uri de 1.5TB puse in RAID pe el imi arata 800GB liberi - deci, probabil accepta 2 HDD-uri de 400GB. Fara a le pune in RAID, am reusit sa vad in retea un singur HDD la capacitatea reala.
  Pret: 350 RON + transport (sau predare personal, dar asta poate lua ceva timp).
  Vand 1 bucata carcasa externa HDD SATA Antec Veris MX-1, folosit ocazional, inca nici praful nu s-a depus pe ventilator, cumparat de la itdirect, nu stiu daca mai are garantie sau nu, daca cineva este FOARTE interesat de acest aspect, ma apuc sa cotrobai prin hartii...
  Pret: 200 RON + transport (sau predare personal, dar asta poate lua ceva timp).
   
 2. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Pentru Antecul ăla, ai broken link. Review.
  la NAS-ul ăla, e dubios că zice "Accepts any 3.5” SATA Hard Drives". Mint ei? E defect NAS-ul? E o bubă cu HDD-urile sau împerecherea lor? Ah, plus: "The latest terabyte-level Network Storage technology".
  Întreb că mă interesează pe mine, dar noah... una la mână, aş vrea să pun în el cel puţin 2 x 1 TB (no RAID, doar "normal mode"), şi a doua, no offense, ştiu că e nefolosit, dar dacă nu funcţionează "as advertized", 350 RON e un pic cam scump, mai ales cu 0 garanţie... Nou, la preţul lor, e 432 RON la cursul zilei :smile:
   
 3. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

  Mersi de comentarii. La mine merge linkul. Ideea cu NAS-ul e ca si mie mi-ar fi trebuit pentru 3 TB, dar am observat ca are buba mentionata mai sus. Pretul e 350 pentru ca eu am dat pe el 102.29 USD, acestia vreau sa-i recuperez, nici mai mult, nici mai putin. Poate gasesc pe cineva care sa-l poata folosi fara a fi deranjat de problemele enumerate si atunci are un NAS ieftin.
   
 4. war4peace

  war4peace Membru Senior

 5. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

  Da, ai dreptate. Atunci alta metoda - www.antec.com -> enclosures -> HDD enclosures -> MX-1 EC. In legatura cu NAS-ul - chiar am fost curios sa vad daca e un "cosmetic issue" sau intr-adevar volumul RAID este de 800 GB, am copiat pe el 100GB de date - nu e cosmetic, atat are.
   
 6. JustIn

  JustIn Membru Senior

  Este limitat la 2TB, daca faci RAID 1 din cele 2 HDD de 1.5TB va fi OK. War, tu cu 2 bucati de 1TB n-ar trebui sa ai probleme.
   
 7. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

  NAS-ul l-am returnat, iar carcasa e prea scumpa, thread closed.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice