HDD enclosures

Status
Not open for further replies.

Edis0n

addiction syndrome
Vand 1 bucata NAS macally NSA2-S350NAS, adus din State, folosit 1 zi - motiv - 2 HDD-uri de 1.5TB puse in RAID pe el imi arata 800GB liberi - deci, probabil accepta 2 HDD-uri de 400GB. Fara a le pune in RAID, am reusit sa vad in retea un singur HDD la capacitatea reala.
Pret: 350 RON + transport (sau predare personal, dar asta poate lua ceva timp).
Vand 1 bucata carcasa externa HDD SATA Antec Veris MX-1, folosit ocazional, inca nici praful nu s-a depus pe ventilator, cumparat de la itdirect, nu stiu daca mai are garantie sau nu, daca cineva este FOARTE interesat de acest aspect, ma apuc sa cotrobai prin hartii...
Pret: 200 RON + transport (sau predare personal, dar asta poate lua ceva timp).
 
Pentru Antecul ăla, ai broken link. Review.
la NAS-ul ăla, e dubios că zice "Accepts any 3.5” SATA Hard Drives". Mint ei? E defect NAS-ul? E o bubă cu HDD-urile sau împerecherea lor? Ah, plus: "The latest terabyte-level Network Storage technology".
Întreb că mă interesează pe mine, dar noah... una la mână, aş vrea să pun în el cel puţin 2 x 1 TB (no RAID, doar "normal mode"), şi a doua, no offense, ştiu că e nefolosit, dar dacă nu funcţionează "as advertized", 350 RON e un pic cam scump, mai ales cu 0 garanţie... Nou, la preţul lor, e 432 RON la cursul zilei :smile:
 
Mersi de comentarii. La mine merge linkul. Ideea cu NAS-ul e ca si mie mi-ar fi trebuit pentru 3 TB, dar am observat ca are buba mentionata mai sus. Pretul e 350 pentru ca eu am dat pe el 102.29 USD, acestia vreau sa-i recuperez, nici mai mult, nici mai putin. Poate gasesc pe cineva care sa-l poata folosi fara a fi deranjat de problemele enumerate si atunci are un NAS ieftin.
 
Da, ai dreptate. Atunci alta metoda - www.antec.com -> enclosures -> HDD enclosures -> MX-1 EC. In legatura cu NAS-ul - chiar am fost curios sa vad daca e un "cosmetic issue" sau intr-adevar volumul RAID este de 800 GB, am copiat pe el 100GB de date - nu e cosmetic, atat are.
 
Este limitat la 2TB, daca faci RAID 1 din cele 2 HDD de 1.5TB va fi OK. War, tu cu 2 bucati de 1TB n-ar trebui sa ai probleme.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top