Făcând curat prin dulapuri pe la serviciu, am găsit un fel de webcam/aparat foto Sun Microsystems, cu conexiune firewire. N-am idee de unde e și ce e exact. Scrie LG-PC20 pe carcasă și LPC-PC20 în interior, part number 370-4161-01, căutările după nume dau niște rezultate de drivere, căutările după part number zic că e un "firewire camera"). Am doar mufe mici de firewire (type 2) prin casă, sunt curios dacă merge
.
Camera e zdravănă, vine cu prindere cu lipici și filet de trepied, cu reglare de poziție pe bilă. În interior arată foarte bine, ecranaj din tablă groasă și lentile de sticlă. Senzorul e expus direct, și pare să scrie Sony pe el dar nu-s sigur (are vreo 4-5mm, mai mult de-atât nu pot face macro).

Camera e zdravănă, vine cu prindere cu lipici și filet de trepied, cu reglare de poziție pe bilă. În interior arată foarte bine, ecranaj din tablă groasă și lentile de sticlă. Senzorul e expus direct, și pare să scrie Sony pe el dar nu-s sigur (are vreo 4-5mm, mai mult de-atât nu pot face macro).