george2mobile
Banned
as dori sa aflu mai multe despre sistemele gps. cine si ce foloseste? doresc sa-mi iau si eu dar nu cred ca sunt atras de ofertele curente.
Chiar 5 .Originally posted by jarod
liniuţa 4
Originally posted by AdrianB1
- mers cu maşina/motocicleta (alimentare de la brichetă, nu pe baterii)
iGO Europe 2006 include hărţile următoarelor ţări:
Andora, Austria, Belgia, Bosnia - Herzegovina, Croaţia, Cehia, Denmarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Slovacia, Slovenia (doar drumurile principale), Spania, Suedia, Ungaria
iGO Western Europe 2006 include hărţile următoarelor ţări, puse la dispoziţie de compania TeleAtlas: Andora, Austria, Belgia, Denmarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, San Marino, Spania, Suedia
iGO Eastern Europe 2006 include hărţile următoarelor ţări, puse la dispoziţie de companii naţionale din ţările respective: Bosnia - Herzegovina, Croaţia, Cehia, Polonia, România, Slovacia, Ungaria, precum şi drumurile principale din Slovenia şi ţările incluse în iGO Western Europe 2006
Mai toate soft-urile cunoscute au harti pentru Europa de Est. Problema e ca, de exemplu, nu sint suficient de detaliate (la nivel de strada) - asa cum s-a mai spus in posturile anterioare. Recomandarea mea tot la iGO s-ar duce, asa cum am scris deja.Soft-uri ce cuprind harti ale Europei de est sunt destul de putine, pina la urma tot la iGO va trebui sa te rezumi.
Vrei să fac poze cu tatuajele?Originally posted by Bico
Aha deci faza cu motociclistul gras si tatuat nu era in intregime neadevarata.
Originally posted by Xllerator
Dar, daca doar te intereseaza sa stii unde te afli ca pozitie pe harta generala (pentru alpinism, se zicem), majoritatea soft-urilor (chiar si cele free) sint suficiente.