Neo
The Good Doctor
Eu la un moment dat am închis Sygic-ul când am condus prin .ro noaptea din cauza proastei iluminări a drumurilor (marcaje lipsă, de asemenea) era să zbor de pe defileul Oltului fix în baltă la o curbă - pentru că deh, nisip cu sare rulz, nu?
Da, copy-paste era fain, pe de altă parte de exemplu eu în UK nu folosesc aceeași metodă ca-n .ro (stradă, număr), ci direct codul poștal care n-a dat rateu până acum în vreo 4 ani de când sunt aici
Problema nu este musai la nivel de aplicație, ci la țară în sine - câte străzi din România au numerele puse deamboulea, plus chestii gen 8, 9, 19, 10, 10 bis, 15? Să stai să indexezi chestia asta ar fi cam groaznic, eu sunt mulțumit că-mi arată strada în .ro, de-acolo mă descurc eu - de obicei folosesc stradă, mijlocul străzii, drive to.
În Sibiu am observat că mută ăia sensurile unice destul de mult, dar anul trecut în iarnă n-am avut probleme gen giratorii lipsă. Cu bucata aia de autostradă nu mai comentez nimic, este pusă acolo la fel cum face pisica pe gresia din bucătărie apoi se chinuie să-l acopere.
Da, copy-paste era fain, pe de altă parte de exemplu eu în UK nu folosesc aceeași metodă ca-n .ro (stradă, număr), ci direct codul poștal care n-a dat rateu până acum în vreo 4 ani de când sunt aici

În Sibiu am observat că mută ăia sensurile unice destul de mult, dar anul trecut în iarnă n-am avut probleme gen giratorii lipsă. Cu bucata aia de autostradă nu mai comentez nimic, este pusă acolo la fel cum face pisica pe gresia din bucătărie apoi se chinuie să-l acopere.