GPS cu harti FULL EUROPE

Eu la un moment dat am închis Sygic-ul când am condus prin .ro noaptea din cauza proastei iluminări a drumurilor (marcaje lipsă, de asemenea) era să zbor de pe defileul Oltului fix în baltă la o curbă - pentru că deh, nisip cu sare rulz, nu?

Da, copy-paste era fain, pe de altă parte de exemplu eu în UK nu folosesc aceeași metodă ca-n .ro (stradă, număr), ci direct codul poștal care n-a dat rateu până acum în vreo 4 ani de când sunt aici :smile: Problema nu este musai la nivel de aplicație, ci la țară în sine - câte străzi din România au numerele puse deamboulea, plus chestii gen 8, 9, 19, 10, 10 bis, 15? Să stai să indexezi chestia asta ar fi cam groaznic, eu sunt mulțumit că-mi arată strada în .ro, de-acolo mă descurc eu - de obicei folosesc stradă, mijlocul străzii, drive to.

În Sibiu am observat că mută ăia sensurile unice destul de mult, dar anul trecut în iarnă n-am avut probleme gen giratorii lipsă. Cu bucata aia de autostradă nu mai comentez nimic, este pusă acolo la fel cum face pisica pe gresia din bucătărie apoi se chinuie să-l acopere.
 
Voi l-ați cumpărat au ba? Varianta mea de Android are Cosmina (Română) și are și TTS (nu știu dacă TTS pentru limba română).
 
Da ba, ii cumparat, am si io Cosmina si TTS, dar nu in romana, dupa cum am mentionat:tongue:
 
Am folosit Sygic intr-o calatorie de ~1000km prin Romania
Unul din satanistii cu care am fost luna trecuta prin lume avea Sygic-ul pe bord si dupa o duzina de conflicte (eu: "stanga", el: "inainte", eu: "lasa-l si ia-te dupa mine") s-a obisnuit sa il ignore si il folosea doar ca orientare pentru numarul de kilometri ramasi (daca erau peste 50) si timpul estimat de sosire; in Bosnia a spus zeci de kilometri sa cautam un drum ca nu merge pe camp si era ditamai DN-ul.

OSMAnd-ul il am cumparat (ca nu imi ajung 10 harti din cel free) si folosesc TTS in engleza, ca romana a devenit a doua limba si imi e mai usor in engleza; in plus romana fiind o limba mai putin folosita nu stiu cat de bine merge, intr-o varianta mai veche la anumite propozitii in romana tacea, in engleza le spunea.
 
Merge groaznic, gen S2. Cum pornesti simularea, ca in 1.7.5 nu mai vad optiunea? Si cum ai inregistrat-o?
 
Custom rom cu screen record incorporat. Dupa ce calculeaza ruta, iconita de directions pe care daca o apesi are start simultation. De mers merge foarte naspa, dar nici nu forteaza hardware-ul, 2 core-uri stau majoritatea timpului offline celelalte 2 oscileaza intre 1-1.5Ghz.
 
Ce nu-ți place e de fapt auto zoom-ul. Uneori face zoom fără vreun motiv clar, și nu prea face buffering la imaginea randată, ca să revină rapid.

Simularea există, e în waypoints, dar văd că apare doar dacă e sincronizat GPS-ul sau probabil dacă alegi manual starting point. Ca să înregistrezi screen ai de obicei nevoie de root access.
 
Asa, waypoints ii zice la iconita aia:tongue:

Nu ma deranjaza zoom-ul ci faptul ca, intr-adevar, nu face buffering.
 
La mine merge fluent, nu am probleme. Dar nu am butonul Start simulation in fereastra respectiva, restul e acolo.
 
O fi avand Samsung ceva tweak-uri pt skia. Dupa ce pui waypoint-urile si calculeaza ruta da-i un un-toggle/toggle la butonul de waypoints si apare si start simultation. Vad ca apare si in in meniul dupa ce a calculat ruta.
 

Attachments

  • Screenshot_2014-06-30-13-42-07.png
    Screenshot_2014-06-30-13-42-07.png
    220.6 KB · Views: 19
La mine nu apare nicaieri, nici in Waypoints nici in meniu. Ce versiune de OSMAnd ai si ce plugins instalate?
 
Back
Top