Quark
Zis și Brucan
Ma confrunt cu urmatoarea problema: vreau sa folosesc PNA-ul (NorthCross ES414 + MIREO Black edition 3.1) cand urc pe munte cu caprele (gen). Si vreau sa urmaresc un traseu pe care l-am luat de la altcineva care deja a batut drumul respectiv si a facut un log GPS intr-un format standard, sa zicem KML. Problema mea e ca PNA-ul meu, desi stie sa converteasca pentru export propriul format log binar in KML, nu stie sa importe nimic. Deci singura cale de a-mi rezolva problema ar fi:
1) Sa fac rost de un log in format standard (KML)
2) Sa-l convertesc (cu GPS Babel de ex.) in formatul binar pe care il intelege PNA-ul meu.
Dar desi ma chinui de doua zile inca n-am reusit sa determin care naiba e formatul in care salveaza PNA-ul meu logurile. Mentionez ca formatul este totusi unul cunoscut deoarece cand incarc fisierul .bin cu GPS Visualizer, il inghite ok si il afiseaza absolut corect!
Pentru exemplificare am atasat o arhiva cu respectivul log in format binar.
Help?
1) Sa fac rost de un log in format standard (KML)
2) Sa-l convertesc (cu GPS Babel de ex.) in formatul binar pe care il intelege PNA-ul meu.
Dar desi ma chinui de doua zile inca n-am reusit sa determin care naiba e formatul in care salveaza PNA-ul meu logurile. Mentionez ca formatul este totusi unul cunoscut deoarece cand incarc fisierul .bin cu GPS Visualizer, il inghite ok si il afiseaza absolut corect!
Pentru exemplificare am atasat o arhiva cu respectivul log in format binar.
Help?