Firme neserioase

Xllerator

Colţ Alb
Joined
Oct 11, 2003
Location
Giurgiu
Art. 10. - În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs, în condiţiile art. 13 şi 14.@
Art. 12. - Noţiunea fără plată, prevăzută la art. 10 şi 11, se referă la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile poştale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manoperă, materiale utilizate şi ambalare.@
Adica mi se repara calculatorul acasa? Sau platesc ei transportul inapoi la sediu, daca e defect?
 

wirespot

Membru Senior
Joined
Oct 13, 2006
Location
Bucureşti
O întrebarea apropo de garanţii: dacă iei o carcasă cu sursă inclusă şi te duci la garanţie doar cu sursa (ca să nu demontezi totul din carcasă şi să te cari cu carcasa de Nşpe kile), are ceva?
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Ăştia de la PC Garage au întrecut culmea nesimţirii. 4300 lei TV-ul ăsta care nicăieri nu trece de 3000 lei? Nici la emag unde nu sunt preţuri chiar mici nu e aşa, acolo e vreo 2800 lei. Asta e nesimţire sau fac vreun experiment de marketing să vadă dacă dau sau nu faliment?
Sau au văzut că vreau eu să iau tv şi au mărit repede preţul? :hihi:
Cică schimbă placa diseară la 6...aşa o schimbă?
 

Attachments

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Or fi uitat sa actualizeze pretul. Sau l-au lasat asa in ideea ca daca nu cumpara modelul asta nimeni nu e nici o paguba, iar daca il cumpara la pretul ala e o mare afacere :biggrin:
 
Top Bottom