Două chestii: robinet și amplificator de semnal GSM

unic

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 28, 2003
Location
Cluj-Napoca
Am două întrebări, nu sunt legate una de cealaltă, dar am zis să nu încep 2 discuții:

1. Robinetul de la bucătărie e foarte zgomotos. Stau la parter, presiunea probabil că e mai mare, dar cele de la baie nu sună așa groaznic. Știți vreo soluție? Trebuie înlocuit cu ceva de calitate mai bună? Dacă da, ce firma?

2. Semnalul GSM în casă e foarte slab. Există vre-un amplificator de semnal pe care să îl pot cumpăra și configura astfel încât să pot vorbi liniștit la telefon oriunde în apartament?
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
1. Daca ai baterie monocomanda schimba cartusul (cam 10 RON/buc). In RO nu exista cartus bun sau prost, totul depinde de noroc. Daca identifici unul bun, mai cumpara cateva identice si ai un stoc suficient pentru tzeci de ani. Poti monta si un robinet de calorifer (recomand marca Bianchi - gasesti la Romstal - cam 25 RON/buc.) intre teava din zid si furtunul care merge la baterie, din care reduci debitul pana se atenueaza fasaitul. Been there, done that.

Sau iti iei direct baterie marca GROHE (sute de RON) si dormi linistit zece ani. Totul depinde de buget. :tongue:

2). Exista "GSM boostere". Ele COSTAAAAAAAAAA!!! :biggrin:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Poate un repetor de semnal să fie ceea ce-ți rezolvă problema. Dar va avea nevoie de o antenă externă mai bună, poate chiar ceva sectorial, pentru ca să comunice mai bine cu celula. S-ar putea să fie mai ieftină o antenă externă (auto?) pentru telefonul tău, sau un telefon GSM „fix” cu antenă mai bună.

Exemple de repetoare.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Fix la asta mă gândeam, problema este că deja fac asta (folosesc tableta ca router 3G), dar nu am semnal maxim (nici măcar convenabil) cam nicăieri - exceptând o poziție cu adevărat incomodă :biggrin:
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Toate amplificatoarele insirate mai sus sunt pe 900MHz... am impresia ca serviciile de date merg pe 1800MHz...
 
Top Bottom