Da, am primit IP public dupa ce am activat DDNS.
Multumesc.
Multumesc.
Direct.Desktopul e conectat direct la server? Sau trece prin router?
N-am priceput. Desktop-ul cere un site (html, imagine, orice) proxy-ului printr-o conexiune cu jumbo frames. Proxy-ul deschide propria lui conexiune catre site, cu alt MTU, care, BTW, ar trebui sa faca si Path MTU Discovery => 1492.Nu pot zice că mă surprinde, routerul trebuie să fragmenteze fiecare pachet și endpoint-ul celălalt să-l reasambleze după ce a primit toate bucățelele, iar asta penalizează viteza.
Păi urmărești o singură sesiune, vezi ce face. Filtrare de tipul tcp.stream eq 2 (mă rog, schimbi 2 până găsești ce-ți trebuie; poți ajunge la ce îți trebuie și cu right click pe un pachet / follow / tcp stream). Cam tot ce e TCP e probabil cu don't fragment, distracția ta e la aflat cine nu negociază.Pai nu prea am reusit cu wireshark. Site-urile au sute de chestii downloadate la o singura pagina web si de cand cu httpS, nu mai "vad" nimic. E totul opac pe ambele parti ale proxy-ului.
Am avut niște reconectări de curând. Am activat DNS dinamic de când am discutat, n-are nici o treabă cu cgnat, când are chef tot bagă IP-uri din 100.64/10. Pus script în router să se reconecteze când primește bălării.Și/sau încearcă să activezi DNS dinamic. Mă gândesc că dacă e activ, ar trebui să-ți dea automat IP public (altfel, nu prea are rost activarea).