Da, am primit IP public dupa ce am activat DDNS.
Multumesc.
Multumesc.
Direct.Desktopul e conectat direct la server? Sau trece prin router?
N-am priceput. Desktop-ul cere un site (html, imagine, orice) proxy-ului printr-o conexiune cu jumbo frames. Proxy-ul deschide propria lui conexiune catre site, cu alt MTU, care, BTW, ar trebui sa faca si Path MTU Discovery => 1492.Nu pot zice că mă surprinde, routerul trebuie să fragmenteze fiecare pachet și endpoint-ul celălalt să-l reasambleze după ce a primit toate bucățelele, iar asta penalizează viteza.
Păi urmărești o singură sesiune, vezi ce face. Filtrare de tipul tcp.stream eq 2 (mă rog, schimbi 2 până găsești ce-ți trebuie; poți ajunge la ce îți trebuie și cu right click pe un pachet / follow / tcp stream). Cam tot ce e TCP e probabil cu don't fragment, distracția ta e la aflat cine nu negociază.Pai nu prea am reusit cu wireshark. Site-urile au sute de chestii downloadate la o singura pagina web si de cand cu httpS, nu mai "vad" nimic. E totul opac pe ambele parti ale proxy-ului.
Am avut niște reconectări de curând. Am activat DNS dinamic de când am discutat, n-are nici o treabă cu cgnat, când are chef tot bagă IP-uri din 100.64/10. Pus script în router să se reconecteze când primește bălării.Și/sau încearcă să activezi DNS dinamic. Mă gândesc că dacă e activ, ar trebui să-ți dea automat IP public (altfel, nu prea are rost activarea).
Pai MTU discovery si afli. Daca o fi posibil.Ma racaie pe creier MTU de 1492 prin PPPoE. Stie cineva daca RDS accepta MTU de 1508 pe ethernet astfel incat sa ramana 1500 prin PPPoE?
Extrem de putin probabil pentru ceva normal.Vreun motiv anume pentru MTU de 1500, în afară de piticul care nici volumul la televizor nu-l acceptă decât în multipli de 5?
Nope. Doar piticul...Vreun motiv anume pentru MTU de 1500, în afară de piticul care nici volumul la televizor nu-l acceptă decât în multipli de 5?