Discutii generale despre carcase

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Ugh, mă scutur îngrozit când mă uit la ea. Pentru mine, de la o vârstă încolo o carcasă bună e una cu cât mai puţine găuri şi găurele şi cu cât mai puţine surse de zgomot şi luminiţe. Adică diametral opusă ăsteia de mai sus.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Cei oripilati nu sunt in target, e un LAN case - cati dintre noi merg la un LAN party?

Mie imi place ca e modulara, nu are fixed drive trays, nu imi place ca e uriasa, probabil grea si zgomotoasa. Ledurile si luminitele se pot dezactiva, cum am facut si la alte carcase pe care le-am avut.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Mneh, s-au dus vremurile unde mergeai la LAN party cu carcasa-n spinare. Amu iei lappie de gaming și un mouse ok și aia e :smile:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Nu e vorba doar de carcasa ventilata, ci si de carcasa foarte modulara si cu unele features de remarcat, gen flexible drive bays, front panel complet modular, discuri suspendate, motherboard drawer, panouri laterale usor de deschis, open space interior - unele au existat mai demult, nu dar toate in aceeasi carcasa. Nu perforatiile imi plac mie si nici ventilatoarele colorate, ci doar ce am enumerat mai inainte. Daca ar fi mATX, fara lumini la ventilatoare (si doar 2-3, nu 5), mai putine perforatii si un pret onorabil as fi interesat de asa ceva, iar daca ar fi mini ITX...
 
Top Bottom