Sunt doua aspecte pe care nu le-a pomenit nici unu din voi.
Pe langa amenzi, se risca si suspendarea permisului si sunt convins ca putini dintre noi ne permitem sa stam pe dreapta 1-2-3 luni.
Stiu...multi or sa sara in sus ca daca vrei sa nu stai pe dreaptea, mergi incet. Banuiesc ca sunteti foarte constienti ca de prea putine ori radarele sunt pozionate radarele in zone periculoase, ci de cele mai multe ori in zone capacana, unde pot sa te arda cu usurinta. Majoritatea stiti despre ce vorbesc...
Iar al doilea aspect, privind investitia in echipamente de prevenire si avertizare (detector, CB) este satisfactia personala cand stiu ca am diminuat incasarile la buget si cu 1 leu. V-am mai zis, cand o sa vad macar un radar plasat in dreptul unei scoli, promit sa nu-l anunt prin CB. In rest, dau de stire cu 75W de cate ori am ocazia sa-i ard pe pungasii astia nenorociti.
Auzi ma, pe criza ei investesc 12 mil euro in radare, iar DN1 e plin de gropi capacana. Vineri seara sub pasarela de la Breaza, era un TIR rasturanat .Cum credeti ca se poate rasturna un TIR pe un drum drept si uscat? Simplu, intrand in balans, in timp ce incerca sa evite niste cratere!
Ca tot se apropie pastele, le doresc astora de la guvernare frigidere cat mai pline!