Cumpar mouse vechi

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Cumpar mouse PS/2 cu bila si 5 butoane.

Stiu, suna ciudat, dar A4Tech a facut un astfel de mouse (WWW-35) care dupa 10 ani de utilizare abia se mai tine in suruburi si trebuie sa il inlocuiesc.
 
Last edited:

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Cauti acel model de A4Tech care nu se mai fabrica de 10 ani si crezi ca exista pe-aici un stoc ascuns sau e duminica, foarte cald si lipsesc crocodilii care zburau prin gradina?
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Fara bila am gasit pe ebay si olx.
Nu caut neaparat acel model. Poate au mai facut si altii mousi cu aceleasi specificatii.
De ce n-ar exista un stoc ascuns?

PS: Unele variante USB merg cu adaptor simplu la PS/2. Accept si din alea.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Pe scurt, da, de-aia.

Explicatia mai lunga este ca imi trebuie mouse PS/2 fara emulare si pe vremea cand inca se faceau mousi PS/2, senzorii optici nu erau suficient de buni => mouse-ul "sare".
 

Olivian Breda

Internet marketer
Joined
Aug 18, 2005
Location
Bucuresti
Mi se pare că moușii cu bilă au un farmec. Nu aș folosi mai mult de câteva minute, dar mi-ar plăcea să mai folosesc așa ceva, for the fun of it. :smile:
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
marius: acum cred ca inteleg. Nu stiam ca s-a modificat PS/2-ul. Ce inseamna emularea in mod exact? Presupun ca vrei sa il folosesti pe un computer vechi, de ce nu merg mousii mai noi PS/2 pe ei? Pe google nu gasesc nimic prea relevant.

@Olivian: da, un farmec au. Recunosc sincer ca m-as juca si eu cu un mouse cu bila. Doar pentru fun, of course :smile:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
SCViper: n-ai inteles.
PS/2 este acelasi dintotdeauna si exact mouse PS/2 caut! Dar nu se mai fabrica. Se fabrica doar USB care, pentru a-l folosi in DOS, iti trebuie emulare PS/2, care emulare este proasta si mananca memorie in regiunea 640K-1MB mai mult decat portul PS/2 adevarat.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
korby: cred ca Marius'95 are dreptate, nu gasesc decat mousi simpli cu 3 butoane pe PS/2. Cred ca nu sunt prea straluciti. M-am uitat de curiozitate.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Vechiul mouse de 10 ani nu mai merge deloc. Mi s-a defectat si mufa PS/2.
A trebuit sa cumpar mouse USB. Asta. Fiindca era singurul cu butoanele suplimentare pe ambele laterale... aproape pe laterale... cam asimetric... si cam taie pe la muchii... in fine. Deci am mouse USB si anuntul nu mai e valabil. :frown:

Tastatura, in schimb, se tine tare. Si am si una mecanica de la inceputul anilor '90, in caz ca cedeaza asta. :smile:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Deci trebuie sa zic ca sunt profund impresionat de mouse-ul asta! Programarea butoanelor este hardware! Odata programate, raman asa si dupa reset, chiar si fara softul mouse-ului incarcat! Am programat butonul 3 ca dubluclick, 5 ca Enter si 7 ca backspace. Surpriza-surpriza: functioneaza in DOS si Win 3.11! Functioneaza pentru ca mouse-ul emuleaza si o tastatura USB. Sunt in culmea extazului! Aproape ca nu-mi pare rau ca a trebuit sa schimb vechiul mouse, daca puteti sa credeti!
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Bine ai venit in anul 2005 Marius - cam atunci am avut primul mouse (A4Tech) cu memorie onboard in care salva setari si presets. :biggrin:

Ce-i drept, acum eu sunt cel intors in timp, actualul mouse nu mai are functii d-astea...
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Resuscitez topicul lui Marius '95 sa nu mai deschid altul. Are careva prin debaraua de vechituri un mouse serial?
Am nevoie pentru un 486 pe care l-am resuscitat zilele astea.
 
Top Bottom