Cumpar mouse vechi

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Marius, din ce am inteles, nu orice mouse merge prin acel adaptor. PS/2 si RS-232 sunt diferite si trebuie sa ai norocul sa nimeresti un mouse care sa stie ambele protocoale. Multumesc de oferta, dar oricum nu am mouse PS/2 cu care sa-l folosesc.

Intre timp am rezolvat cu un mouse USB (culmea!). Am vazut ca MB avea un conector PS/2, asa ca am gasit prin vechituri un header PS/2 + adaptor PS2-to-USB si a mers :bravo:
Win95 recunoaste mouse-ul.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Mamă ce prețuri pe-acolo, dacă descarc cele trei cutii de adaptoare și cabluri care le am îmi scot de-un obiectiv nou :goofy:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Fmm io am aruncat șoarecii seriali cu bilă la reciclat. Uite așa se duc averile.
 
Reactions: Neo

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Ce oameni...
Anyway, eu n-am rezistat si mi-am luat un al doilea mouse din ala cu memorie interna.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
O sa scot totusi de la boxa cateva piese istorice, sa nu mi le fure. Un MMX@233MHz o fi scump? :biggrin: Dar un Celeron 300A?
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
O sa scot totusi de la boxa cateva piese istorice, sa nu mi le fure. Un MMX@233MHz o fi scump? :biggrin: Dar un Celeron 300A?
Vre-o placa de baza Super Socket 7? :biggrin:
Eu am prajit-o pe a mea acu o saptamana, cere BIOS-ul nu stiu ce discheta la start (si nu am avut timp/chef sa-i caut imagine). :goofy:
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Hulu, inca mai am pe undeva procul, mobo si ramul cumparate de la tine. Si factura. :biggrin: Daca vrei sa le rascumperi, putem discuta prin PM. :dracu: Pret accesibil. Desi procul si caramida aia de cupru de pe el, parca nu le-as da... Ce coolere forja Thermaltake pe vremuri... :drool:
 
Reactions: Neo

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Location
Bucuresti
Daca va lipsesc mouse cu bila mai am eu cativa aruncati printr-un colt. Ba chiar unul Logitech wireless, PS2 cu bila.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
La mouse-ul de care ziceam mai sus (Genesys GX78) am reusit sa rup cablul. Unde gasesc un prelungitor USB sau un mouse extrem de ieftin de la care sa iau cablul? Cablul trebuie sa fie gros, rezistent si lung (maxim!).
BTW, cum imi dau seama daca mouse-ul e USB 1.0, 1.1 sau 2, sau la ce viteza comunica?
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Azi mi-am adus la serviciu mouse-ul de acasa in ideea ca il inlocuiesc pe cel defect. Planuiam sa vizitez si niste magazine locale de electronice. Poate-poate nu trebuie sa astept o luna pana vine un cablu. Dar cand ajung la serviciu - surpriza - merge mouse-ul! Am tras de fir in toate partile. Nimic. Nici o intrerupere. Merge perfect.
:what:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Hulu, inca mai am pe undeva procul, mobo si ramul cumparate de la tine. Si factura. :biggrin: Daca vrei sa le rascumperi, putem discuta prin PM. :dracu: Pret accesibil. Desi procul si caramida aia de cupru de pe el, parca nu le-as da... Ce coolere forja Thermaltake pe vremuri... :drool:
Hey, am și eu bucata aia de cupru care cică a fost un cooler thermaltake :biggrin: O păstrez încă, parcă pentru Athlon XP era, câte proace or fi fost ciobite oare pe vremuri :3


La mouse-ul de care ziceam mai sus (Genesys GX78) am reusit sa rup cablul. Unde gasesc un prelungitor USB sau un mouse extrem de ieftin de la care sa iau cablul? Cablul trebuie sa fie gros, rezistent si lung (maxim!).
BTW, cum imi dau seama daca mouse-ul e USB 1.0, 1.1 sau 2, sau la ce viteza comunica?
1. cum ai reușit să rupi cablu braided? Întreb de curiozitate, nici dacă încerci să te spânzuri cu el nu cred că reușești :biggrin:
2. Dacă iei de la mouse ieftin o să se rupă și mai ușor.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Pai asta e, ca se comporta ca si cum ar fi fost rupt. Ba se aprindea, ba se stingea, etc. L-am si conectat la alt calc si facea la fel.
Fenomen paranormal. Nu stiu ce s-a intamplat si de ce acum merge.

BTW, faptul ca e braided nu inseamna ca are conductori mai rezistenti. Ar putea sa fie din ala cu 3 litze cat firul de par si chinezu se bazeaza ca e braided si il ajuta sa nu se rupa inainte sa iasa din garantie. (Nu ca firul rupt ar fi acoperit de garantie...)
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Marius am un mouse PS/2 Optical Chicony din 2008 la care s-a dus microswitchul de la left click anul asta. Daca te intereseaza pt piese ti-l dau pe gratis cu placere.
 
Top Bottom