Cumpar HDD Maxtor 60GB - ofer pret foarte bun, urgent!

Discussion in 'Cumpăr hardware' started by Cosmin_C, Jan 21, 2005.

 1. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Cumpar un HDD Maxtor Diamond Plus 9 60gb, 2mb cache, ATA 133. Am nevoie de el pentru a repara unul identic, pe care se afla date importante. Ofer pret bun, eventual un HDD de 80gb, nou!

  Contact pe PM sau pe adresa de mail din user profile.
   
 2. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Încearcă să împrumuţi unul, dacă nu găseşti să cumperi. Eu aşa am făcut acum 3 zile când mi s-a ars electronica de la al meu (the kid did it). Electronica e o placă cu totul pe ea şi cu contacte de suprafaţă către motor şi capete, se demontează şi se montează foarte uşor (5 şuruburi), riscuri minime. Copiezi datele pe alt HDD şi o dai înapoi, te costă mai puţin.
   
 3. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Nu e de la electronica, s-au dus capetele de citire. :frown: Am gasit un om care se pricepe, a mai schimbat asa ceva, dar nu are un HDD identic. In plus e posibil ca discurile sa fi fost zgariate de capetele de citire deplasate; maine o sa aflu daca se poate rezolva sau nu...
   
 4. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Am eu un maxtor de 60, ata 133, sanse foarte bune sa fie diamond max 9 (can't remember), dar problema e putintel mai spinoasa pentru ca se gaseste pe server si nu-l pot lasa offline prea mult (pe langa asta hdd-ul e plin). Iti las numarul meu de fix pe PM, suna-ma maine si vorbim (sau ma gasesti cel mai probabil pe yahoo).
   
 5. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Intre timp am mai aflat cateva detalii: deci imi trebuie exact modelul N.M.G.A. iar mai jos pe eticheta (cea mai joasa pozitie) este codul 6Y060L0420411. Cu alt model nu am ce face, sorry...
   
 6. Tora

  Tora Membru Senior

  Maine dimineata/pranz iti spun daca te pot ajuta. Am vreo 5 de tipul asta, poate e vreunul bun.
   
 7. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Al meu e 6Y060L0422011, poate ai noroc cu Toranaga.
   
 8. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Update

  Iata si poza; codurile incercuite trebuie sa coincida. Am aprobare de la seful meu sa ofer un harddisk nou de 160gb in locul unui Maxtor care sa fie exact acest model... in special ultimele 3 cifre sunt importante (mai exact 411) - dar e de preferat ca cele doua serii sa fie identice.
  Vorbiti direct cu el, telefon 0723.788.135
   

  Attached Files:

 9. Tora

  Tora Membru Senior

  Ce am gasit apropiat:
  N.M.C.A
  SN: Y2SWX0TE
  6Y060L0420411

  Mai caut.
   
 10. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Ce reprezinta de fapt N.M.C.A/N.M.G.A. ?
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice