Cumpar HDD Maxtor 60GB - ofer pret foarte bun, urgent!

Cosmin_C

melomaniac
Cumpar un HDD Maxtor Diamond Plus 9 60gb, 2mb cache, ATA 133. Am nevoie de el pentru a repara unul identic, pe care se afla date importante. Ofer pret bun, eventual un HDD de 80gb, nou!

Contact pe PM sau pe adresa de mail din user profile.
 
Încearcă să împrumuţi unul, dacă nu găseşti să cumperi. Eu aşa am făcut acum 3 zile când mi s-a ars electronica de la al meu (the kid did it). Electronica e o placă cu totul pe ea şi cu contacte de suprafaţă către motor şi capete, se demontează şi se montează foarte uşor (5 şuruburi), riscuri minime. Copiezi datele pe alt HDD şi o dai înapoi, te costă mai puţin.
 
Nu e de la electronica, s-au dus capetele de citire. :frown: Am gasit un om care se pricepe, a mai schimbat asa ceva, dar nu are un HDD identic. In plus e posibil ca discurile sa fi fost zgariate de capetele de citire deplasate; maine o sa aflu daca se poate rezolva sau nu...
 
Am eu un maxtor de 60, ata 133, sanse foarte bune sa fie diamond max 9 (can't remember), dar problema e putintel mai spinoasa pentru ca se gaseste pe server si nu-l pot lasa offline prea mult (pe langa asta hdd-ul e plin). Iti las numarul meu de fix pe PM, suna-ma maine si vorbim (sau ma gasesti cel mai probabil pe yahoo).
 
Intre timp am mai aflat cateva detalii: deci imi trebuie exact modelul N.M.G.A. iar mai jos pe eticheta (cea mai joasa pozitie) este codul 6Y060L0420411. Cu alt model nu am ce face, sorry...
 
Maine dimineata/pranz iti spun daca te pot ajuta. Am vreo 5 de tipul asta, poate e vreunul bun.
 
Update

Iata si poza; codurile incercuite trebuie sa coincida. Am aprobare de la seful meu sa ofer un harddisk nou de 160gb in locul unui Maxtor care sa fie exact acest model... in special ultimele 3 cifre sunt importante (mai exact 411) - dar e de preferat ca cele doua serii sa fie identice.
Vorbiti direct cu el, telefon 0723.788.135
 

Attachments

  • maxtor60gb2.jpg
    maxtor60gb2.jpg
    35.4 KB · Views: 184
Back
Top