Salutare
Tocmai am vandut o unitate mai veche (olx) de prin 2014 cu amd a8 5500 .
Ca sa vand si desktopul cu intel g3450 folosit acuma la birou
am nevoie ca intai sa pun altceva in loc .
Nu-i graba.
Utilizare office si home.
Si nu ar fi o f.mare dificultate sa configurez o unitate noua daca nu ar fi trei aspecte importante :
1-trebuie sa am neaparat port parallel ds25 pt imprimanta matriceala ---rezolvarea -un adaptor pcie de genul...
2-de mai mult timp doresc sa am un minipc si cred ca acum e momentul potrivit -
3-vreau port usb tip c eventual gen2
Am cautat placa de baza mitx si am vazut ca are slot pcie .
https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/rog-strix-h470-i-gaming/ -e doar un exemplu...
Nu-mi dau seama daca adaptorul pt parallel poate fi pus in acest slot si daca fizic are loc .
Si ar mai fi alegerea procesorului.
Inclin catre intel cu consum mic energetic ,dual-quad core,dar generatie noua -pret 400-700lei
Nu inteleg ce inseamna frecventa turbo !?
Care ar fi frecventa minima pt o incarcare decenta a wind.(wind.10 home 32bit ) si sa nu dormi langa el ?
Multumesc
Tocmai am vandut o unitate mai veche (olx) de prin 2014 cu amd a8 5500 .
Ca sa vand si desktopul cu intel g3450 folosit acuma la birou
am nevoie ca intai sa pun altceva in loc .
Nu-i graba.
Utilizare office si home.
Si nu ar fi o f.mare dificultate sa configurez o unitate noua daca nu ar fi trei aspecte importante :
1-trebuie sa am neaparat port parallel ds25 pt imprimanta matriceala ---rezolvarea -un adaptor pcie de genul...
Adaptor PCI la paralel DB25 (LPT imprimanta sau scanner)
Lichidare stoc 1 x DB25 port paralel Rata de transfer: 2.7 MbpsSPP, EPP, ECP compatible IEEE 1284Compatibil cu
www.okazii.ro
2-de mai mult timp doresc sa am un minipc si cred ca acum e momentul potrivit -
3-vreau port usb tip c eventual gen2
Am cautat placa de baza mitx si am vazut ca are slot pcie .
https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/rog-strix-h470-i-gaming/ -e doar un exemplu...
Nu-mi dau seama daca adaptorul pt parallel poate fi pus in acest slot si daca fizic are loc .
Si ar mai fi alegerea procesorului.
Inclin catre intel cu consum mic energetic ,dual-quad core,dar generatie noua -pret 400-700lei
Nu inteleg ce inseamna frecventa turbo !?
Care ar fi frecventa minima pt o incarcare decenta a wind.(wind.10 home 32bit ) si sa nu dormi langa el ?
Multumesc