radul
Membru Senior
In primul rand vreau sa va spun ca am folosit rarisim asa ceva si n-am idee care ar fi limitarile unui astfel de device.
Vad ca oferta este covarsitoare si nu stiu ce sa aleg.
Dat fiind ca suntem in 2012 cred ca mi-ar folosi o rezolutie mare, functionare decenta in conditii de iluminare precara si trebuie sa iau in calcul si faptul ca la mine in sat ADSL de la RTC e maxim ce pot avea in materie de internet.
Cred ca va fi folosita cu skype si YM.
Va fi atarnata de un W2220P-BF care este destul de gros, deci ar trebui sa fiu atent la sistemul de prindere.
Vreau sa aiba microfon incorporat decent si autofocus.
Partea de inregistrare nu ma intereseaza deloc.
Bugetul mediu spre generos, as vrea totusi un lucru bun si nu o porcarie care sa se rupa cand o scot din cutie.
Microsoft?
Logitech?
Conteaza brandul?
Sugestii?
Multumesc!
Vad ca oferta este covarsitoare si nu stiu ce sa aleg.
Dat fiind ca suntem in 2012 cred ca mi-ar folosi o rezolutie mare, functionare decenta in conditii de iluminare precara si trebuie sa iau in calcul si faptul ca la mine in sat ADSL de la RTC e maxim ce pot avea in materie de internet.
Cred ca va fi folosita cu skype si YM.
Va fi atarnata de un W2220P-BF care este destul de gros, deci ar trebui sa fiu atent la sistemul de prindere.
Vreau sa aiba microfon incorporat decent si autofocus.
Partea de inregistrare nu ma intereseaza deloc.
Bugetul mediu spre generos, as vrea totusi un lucru bun si nu o porcarie care sa se rupa cand o scot din cutie.
Microsoft?
Logitech?
Conteaza brandul?
Sugestii?
Multumesc!