www.jabra.com. Un coleg a avut
Jabra GN GO 6430 si era incantat, apoi a schimbat cu un model similar cu docking station; eu am comandat cateva bucati Jabra PRO 9470 si inca astept livrarea, cica saptamana viitoare. Avantajul la modelele lor mai noi e ca functioneaza si la distante mari, gen 30-40 de metri in cladire daca nu ai armatura de beton in toti peretii. Sunt folosite cu Lync si telefoanele mobile, iPhone si Android, si se pot cupla la ambele in acelasi timp.
Au si modele pe o singura ureche si stereo, vezi ce iti convine. Site-ul lor merge cam prost, dar castile se pare ca merg bine
This.
Am luat Jabra 9465 (stereo) şi le folosesc de aproximativ 2 luni. Căştile sunt excelente, am vorbit 6 ore aproape non-stop, fără încărcare, mai aveam "suc" de vreo oră, cred. Ce scrie ăla cu "the bad" nu s-a întâmplat la mine; eu am firmware-ul din 18 septembrie 2012 pe ele.
Jabra 9465 sunt stereo şi 9470 sunt pentru o singură ureche. Asta e toată diferenţa. Eu le-am comandat de la Office Max, dar cu corporate account, deci chiar nu e relevant cât au costat (în sensul că nu cred că ajungi la acelaşi preţ anyway

)
Eu sunt foarte mulţumit. Un singur lucru le-aş reproşa, sistemul (fizic) de încărcare e cam cretin, în sensul că trebuie să le pui în cradle cu atenţie, altfel rişti să nu se încarce şi să ai surprize a doua zi. Le lipseşte o opţiune wired, pentru cazuri de-astea.
Software.ul e excelent, ai destule opţiuni, inclusiv recording conversations: merge perfect, doar că volumul a ceea ce spui tu e cam mic. Eu am folosit Audacity ca să înregistrez conversaţii de 2 ore. Se integrează foarte bine cu Cisco IP Communicator şi Skype (suportate oficial). Poţi conecta desk phone, PC şi mobil (prin bluetooth) în acelaşi timp, schimbi între ele prin touchscreen.
le recomand cu căldură, deşi preţul lor în RO e nesimţit (2200 RON la Office Max!)