lai
meh
Vreau o carcasa mai silentioasa decat cea pe care o am acu - Corsair Carbide 300R (asta sta prost la capitolul izolare fonica, vibreaza chestii prin ea, nu se inchide bine, tabla e subtire).
Cautand pe amazonu' local am gasit cateva optiuni care sa intre in buget (n-as da mai mult de 70 de euro pe carcasa)
be quiet! Pure Base 600
Nu stiu mare lucru despre be quiet. Cica ar fi facute in Germania, probabil si de aici numele cam imperativ Review-urile pe internets zic de bine.
Fractal Design Define S
De astia am mai auzit, dar modelul e cam vechi.
Corsair Carbide 275R
Review-urile zic de bine, dar parca nu mai am incredere in tabla de la Corsair.
Ar mai fi niste modele, unele de la Coolermaster care ar sta bine la silentiozitate dar nu am gasit nimic sa ma convinga.
Aveti si alte sugestii? Sau bugetul e prea mic pentru chestii decente?
Si sursa - Corsair HX520 - e pe lista de taiere, dar mai incolo. Asta saraca are vreo 10 ani, ventilatorul schimbat dar inca mai duce
Restul componentelor daca are vreo importanta - Asrock AB350 Pro4, AMD Ryzen 1600X cooler stock si un RX580.
Cautand pe amazonu' local am gasit cateva optiuni care sa intre in buget (n-as da mai mult de 70 de euro pe carcasa)
be quiet! Pure Base 600
Nu stiu mare lucru despre be quiet. Cica ar fi facute in Germania, probabil si de aici numele cam imperativ Review-urile pe internets zic de bine.
Fractal Design Define S
De astia am mai auzit, dar modelul e cam vechi.
Corsair Carbide 275R
Review-urile zic de bine, dar parca nu mai am incredere in tabla de la Corsair.
Ar mai fi niste modele, unele de la Coolermaster care ar sta bine la silentiozitate dar nu am gasit nimic sa ma convinga.
Aveti si alte sugestii? Sau bugetul e prea mic pentru chestii decente?
Si sursa - Corsair HX520 - e pe lista de taiere, dar mai incolo. Asta saraca are vreo 10 ani, ventilatorul schimbat dar inca mai duce
Restul componentelor daca are vreo importanta - Asrock AB350 Pro4, AMD Ryzen 1600X cooler stock si un RX580.