Carcasa desktop ATX orizontala.

Status
Not open for further replies.
BTX este mort, pana si Intel l-a ingropat asa ca se poate spune deja ca-i o solutie exotica. Peste 10 ani... stai sa ajungem pana acolo. :D
 
Asa sunt integratorii astia care vand zeci de milioane de sisteme, niste nepriceputi... :D

Apropo, am trei HP Brio BA-600 pe birou, toate cu sursa miniaturala (de 90W) si racita ca mai sus. Toate sunt neatinse. NICIUNUL nu rezista in Toast pus pe high priority mai mult de 2 secunde. :D
 
Acum nu mai rezista, cand au fost fabricate si in perioada termenului de garantie ar fi tinut, sau ar fi fost schimbate/reparate.
 
Stiu cel putin 10-15 HP-uri desktop cu astfel de aerisire care au functionat fara probleme 4-5 ani de zile, cateodata si la 30-32 grade C temperatura ambientala. E drept, utilizare exclusiv office, fara posibilitati de forjare. :)
 
La fel si ale mele, nu au crapat niciodata in exploatare normala, unul merge chiar 24/7 pe post de proxy / ssh server / mail server / etc... si asta sub windows! Numai in conditii de stres extrem (vezi toast -> high priority) crapa. Si este logic sa crape avand in vedere ce scrie pe sursa de alimentare si tipul procesorului. :)
 
Un procesor de genul ăla (Katmai 600) papă vreo 35W max. De atâta timp, pasta termică e terminată, iar sursele-s obosite, probabil că nu mai pot scoate 90W nici să le rogi.
 
Compaq%20EN%20SFFokokok.jpg
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top