Apropo, am trei HP Brio BA-600 pe birou, toate cu sursa miniaturala (de 90W) si racita ca mai sus. Toate sunt neatinse. NICIUNUL nu rezista in Toast pus pe high priority mai mult de 2 secunde.
Stiu cel putin 10-15 HP-uri desktop cu astfel de aerisire care au functionat fara probleme 4-5 ani de zile, cateodata si la 30-32 grade C temperatura ambientala. E drept, utilizare exclusiv office, fara posibilitati de forjare.
La fel si ale mele, nu au crapat niciodata in exploatare normala, unul merge chiar 24/7 pe post de proxy / ssh server / mail server / etc... si asta sub windows! Numai in conditii de stres extrem (vezi toast -> high priority) crapa. Si este logic sa crape avand in vedere ce scrie pe sursa de alimentare si tipul procesorului.
Un procesor de genul ăla (Katmai 600) papă vreo 35W max. De atâta timp, pasta termică e terminată, iar sursele-s obosite, probabil că nu mai pot scoate 90W nici să le rogi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.