Vad ca s-a mutat la publicitate... in cazul asta simt nevoia sa precizez ca eu nu sunt interesat de cumpararea unei astfel de carcase, doar de discutie.Si eu sunt interesat de subiect, vreau sa-mi fac un player HD dar nu vreau sa dau pe carcasa mai mult decat planuiam sa dau pe intregul sistem.
Scuze, nu am observat si am postat cam aiurea.Subiectul a fost la publicitate de la bun inceput.
Ale mele stau in 48°C. Who cares?Drept urmare in iddle sta in 46 de grade.
Pfuai, eu credeam ca tu nu dormi din cauza caldurii si cind colo ai grija HDD-urilor sa nu faca temperatura.Eu nu mai dorm noaptea daca in full-load si 30 de grade in camera imi sare vreun HDD peste 42 de grade.
Temperatura procului nu am cum sa o monitorizez ca sa trag concluzii DAR tare ma bate gandul sa inversez ventilatorul ala... Ce parere aveti?
De pe alta parte producatorul a considerat si ca HDD-ul e OK acolo, dar domnul Q nu e de acord. Asa sunt integratorii astia care vand zeci de milioane de sisteme, niste nepriceputi...Daca producatorul a considerat ca o astfel de solutie de racire e potrivita, ar trebui sa o lasi asa cum e.
S-ar putea ca aerul ce ajunge la sursa sa fie mult prea cald si ca ai necazuri. Daca producatorul a considerat ca o astfel de solutie de racire e potrivita, ar trebui sa o lasi asa cum e.
De pe alta parte producatorul a considerat si ca HDD-ul e OK acolo, dar domnul Q nu e de acord. Asa sunt integratorii astia care vand zeci de milioane de sisteme, niste nepriceputi...
Unii producători preferă presiune pozitivă în carcasă și dacă ventilatorul sursei e unicul din sistem e normal să fie pus așa. Mai ales că pe vremuri sursele erau de putere mică și chiar la randament mai slab nu se încălzesc prea mult, eu aș sta liniștit.