Camera supraveghere magazin ip wireless

Bun dragii mosului are nevoie neica de supravegherea pravaliei care vinde diamante de biciclete.Sa fie wireless, sa fie buna sa fie vizibila de pe mobil, sa se vada acceptabil si cu sunet, sa nu intre dusmanii prin prin aer pe ea, sa stie ca intre orele x si y sa dea mail cu detectarea dusmanilor.Si mai ales sa fie instalata de cineva contra unri sume de bani.Hai ca dau cadouri biciclistice alora de ma ajuta...bodaproste stimati crestini
 
Daca vrei ca ceea ce filmezi sa poata fi folosit in justitie, musai firma autorizata. Altfel degeaba filmezi. Alta: orice camera wireless poate fi bruiata si orice spargator responsabil are in dotare wifi jammer. Dar nu te descuraja, somnul va fi mai linistit cu o camera de supravegere montata de tine. :biggrin:
 
1) Nu wireless, fiindcă bruiaj. 2) HD dacă vrei să-i și deslușești moaca. 3) Caută kit de cameră + DVR/NVR; DVR-ul se conectează și la internet, face motion detection, alerte, de-astea. 4) Trebuie și o sursă cu acumulator pentru DVR + camere + toate echipamentele pentru Internet. 5) La urma urmei, o cameră de filmat e reactivă și nu oprește un hoț, da' un grilaj metalic rulou măcar îl mai încetinește, iar o instalație de alarmă cu contract la BGS îl și prinde.
 
Nici macar BGS-ul n-are interes sa-l prinda, dar macar il sperie si pleaca fara sa produca pagube majore.
Chiar si o alarma relativ simpla daca porneste sirena nu mai sta nimeni sa sparga in continuare. Totul e ca sirena sa fie plasata undeva in asa fel incat sa nu poata fi dezactivata usor.
 
Si apropo de astea HD: marea majoritate (daca nu toate) sunt pe noul si minunatul standard ONVIF. Care ONVIF s-a dorit a fi un standard in domeniu. Desigur ca fiecare producator a iesit pe piata cu propria interpretare a standardului. :biggrin: M-am trezit cu zeci de probleme, incepand cu camere IP care nu fac RTSP pe port standard ci pe ce vrea muschii lor si desigur ca routerele de la Romtelecom nu trec RTSP prin NAT decat daca e pe portul standard (554). Blocaje, blocaje... Iar softurile care stiu sa vizualizeze ONVIF pe tel. mobile sunt subtiri de tot, cel putin pe WP. Mda. Iar ca securitate e musai sa le accesezi prin VPN, daca nu vrei ca parola de logare sa-ti fie transmisa in clar.
 
Am sistem de alarma conectat, am nevoie de o camera ultra simpla pt vizualizat angajati si model comportament.Simpla si instalata de cineva si scolit in sistemul de operare ca s mai tamp asa.Quarc nu am inteles mai nica...Va multumesc la toti de intentie da arata cineva cu destu de unde si ce sa cumpar si mai ales cineva care se ocupa cu ce zicea Quark?
 
Toti doreii e security.Da aia care fac planurile este mama si tata lor.Te apuca rasu.Am luat pana la utma un foscam....care merge acceptabil mai putin recordingu...
 
Back
Top