ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
De vreo jumătate de an (mai mult în ultima vreme) Firefox a-nceput să mă calce rău de tot pe nervi. Are lag-uri și blocări din ce în ce mai dese și mai lungi. N-am reușit să-i dau de cap de ce, deși l-am și reinstalat (pe curat), l-am curățat și-l curăț mereu. Probabil că a venit vremea să caut alt browser, știut fiind faptul că (aproape întotdeauna și cu timpul) softurile se complică și se umplu de tot felul de inutilități, care le fac să cadă în dizgrație.
Tot căutând am găsit Vivaldi, care se apropie cel mai mult de ceea ce-mi doresc. Din păcate, nu are meniu de Bookmarks sau iconiță în bara de navigare, ci numai o bară amplasabilă stânga-dreapta și care ia din spațiul de lucru. Deasemenea, nu are un plugin de video downloader acceptabil. Încolo e drăguț, light și rapid.
Există vreo soluția la problemele Firefox?
Există altă alternativă care să n-aibă poticnelile sale și care să păstreze facilitățile/accesibilitatea acestuia?
Tot căutând am găsit Vivaldi, care se apropie cel mai mult de ceea ce-mi doresc. Din păcate, nu are meniu de Bookmarks sau iconiță în bara de navigare, ci numai o bară amplasabilă stânga-dreapta și care ia din spațiul de lucru. Deasemenea, nu are un plugin de video downloader acceptabil. Încolo e drăguț, light și rapid.
Există vreo soluția la problemele Firefox?
Există altă alternativă care să n-aibă poticnelile sale și care să păstreze facilitățile/accesibilitatea acestuia?