Artificial intelligence

Au tăiat accesul ca să nu îi dai tu ca input cod sau date de-ale firmei, pentru ca nimeni nu știe ce se întâmplă cu ele și unde ajung... foarte probabil ca toate prompturile sa fie salvate undeva.
Serios, cine-i suficient de tâmpit încât să încarce cod proprietar de unde lucrează în ChatGPT? :D
 
Supraestimezi grosolan majoritatea coderilor, angajați pe abilitatea de a gugăli probleme și a da copy&paste de pe stackoverflow și altele. Aș vrea să cred că s-ar aplica un clopot al lui Gauss, dar experiența practică îmi dă mari îndoieli.
 
Dacă vreți să aflați niște lucruri despre ChatGPT în română, recomand o resursă.

„Valurile Inteligenței Artificiale” sunt o serie de discuții live pe tema inteligenței artificiale. Publicul țintă sunt în general antreprenori și angajați în companii, care doresc să aplice A.I. în mediul de lucru. Dacă sunteți foarte avansați deja în IT, e posibil să nu aveți o mare valoare în urma discuțiilor, dar pentru începători/nivel mediu ar trebui să fie informații relevante.

Sesiunile pot fi urmărite în aplicație, în secțiunea dedicată – iOS / Android. Pot fi, de asemenea, văzute și pe desktop, în secțiunea dedicată. Pentru crearea unui cont se solicită aprobare, este înscriere gratuită, dar trebuie aprobată.

Puteți să considerați canalul ca o formă mai bună de lucru de ascultat în fundal, mai degrabă decât un radio.

Preview - unele sesiuni sunt disponibile integral aici, ca să vă lămuriți dacă sunt OK sau nu:

Complet - va trebui să faceți cont gratuit aici:
(necesită aprobare)
 
Back
Top