ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Mă interesează o drăcie de-asta, cred c-am să iau una în următoarele 2 luni (să mai strâng bani).
Buget: până în 450 lei, maximum-maximorum.
Mă interesează să-l iau din România, nu vreau să mă mai încurc cu vama, taxe, TVA, sunt niște cretini vameșii pe-aici.
Îl iau pentru navigare, play clipuri pe net, play filme local (USB HDD).
Trebuie să citească cât mai multe formate video. Musai să știe subtitrări cu diacritice (unele am citit că nu prea știu).
Nu cred că țin musai să ruleze 4k.
Accesibilitate: musai o telecomandă ceva, care să fie ușor de comandat. Bănuiesc că știu toate tastatură wifi sau bluetooth.
Conectică bună. Majoritatea au WiFi, 2-3 USB, HDMI etc.
Dacă îmi mai amintesc ceva, scriu aici.
M-am uitat pe la emag, pe okazii... poate aveți ceva experiență cu așa ceva. Aștept sugestii, comentarii, sfaturi.
Mulțumiri!
Buget: până în 450 lei, maximum-maximorum.
Mă interesează să-l iau din România, nu vreau să mă mai încurc cu vama, taxe, TVA, sunt niște cretini vameșii pe-aici.
Îl iau pentru navigare, play clipuri pe net, play filme local (USB HDD).
Trebuie să citească cât mai multe formate video. Musai să știe subtitrări cu diacritice (unele am citit că nu prea știu).
Nu cred că țin musai să ruleze 4k.
Accesibilitate: musai o telecomandă ceva, care să fie ușor de comandat. Bănuiesc că știu toate tastatură wifi sau bluetooth.
Conectică bună. Majoritatea au WiFi, 2-3 USB, HDMI etc.
Dacă îmi mai amintesc ceva, scriu aici.
M-am uitat pe la emag, pe okazii... poate aveți ceva experiență cu așa ceva. Aștept sugestii, comentarii, sfaturi.
Mulțumiri!